Η Κατερίνα Καινούργιου ανακάλυψε το τέλειο κοστούμι για την άνοιξη!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα κορίτσι της Άνοιξης, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει γεννηθεί την πρώτη μέρα του Μάη. Με χαρούμενη πάντα διάθεση και έναν ρομαντισμό που παραπέμπει σε άλλη εποχή , η παρουσιάστρια αγαπάει την εποχή αυτή του χρόνου και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις στιλιστικές της επιλογές !

Ειδικότερα, οι προτάσεις που μας κάνει κάθε χρόνο για την Άνοιξη είναι σε γενικές γραμμές από τις πιο inspirational. Η Κατερίνα αγαπά τα παστέλ χρώματα και τα πιο ανάλαφρα υφάσματα που αρχίζει να επιτρέπει σιγά-σιγά ο καιρός. Αν και είναι νωρίς ακόμη για εμάς να σκεφτόμαστε ανοιξιάτικα outfits, καθώς μόλις μπήκε ο Φλεβάρης, η παρουσιάστρια ξέρει πως τώρα είναι που πρέπει να αρχίζει να μας δείχνει τις τάσεις για την σεζόν of of 2019.

Έτσι ,, όλις έβαλε το πιο stylish κοστούμι στο πιο hot χρώμα, που δεν είναι άλλο από το κεραμιδί! Πιο chic από ποτέ, συνδύασε το κεραμιδί παντελόνι και σακάκι με ένα λευκό top ζιβάγκο και έκλεψε την παράσταση! Τόσο minimal όσο έπρεπε, αρκέστηκε στο να ολοκληρώσει το look με ένα ζευγάρι καλόγουστα σκουλαρίκια, ενώ είχε τα μαλλιά της σε πιο αυστηρό ύφος με χωρίστρα στην μέση.

Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια αγορά για τους προσεχείς μήνες , αυτή θα ήταν αναμφισβήτητα μία πολύ καλή ιδέα, καθώς το κοστούμι σας απαλλάσσει από το άγχος της αναζήτησης ιδανικού συνδυασμού , ενώ σας χαρίζει ασύλληπτη κομψότητα σε χρόνο dt! Τέλος, το κεραμιδί είναι ένα χρώμα που αξίζει την προσοχή σας και κολακεύει τόσο τις ξανθές όσο και τις μελαχρινές!

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

️ ♥ ᕼᗩᑭᑭ y ᖴeᗷᖇ ᑌᗩᖇ y ♥ ️ ΔΩΡΟ για εσάς αγαπες μου αυτό το υπέροχο σύνολο (παντελόνι, σακάκι και τοπ) @zini_official Gíѵҽa աɑվ Κορίτσια μου: Κάντε like στην φωτο Κάντε follow @zini_official και mention two φίλες σας και μια τυχερή από εσάς θα το κερδίσει ! !! Καλή επιτυχία αγάπες μου ♥️ hair: @manoshautecoiffure make up: @vakroza ?: @pauline_niarchou_photography #instafashion #lovethisstyle #styleinspiration #ziniboutique #sales #streetstyle

Ater δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@ katken85) στις

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα