Η Κατερίνα Γερονικόλου κάνει πρόβα νυφικού

Η Κατερίνα Γερονικολού ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη θεατρική παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” που θα υποδυθεί τη Λίζα Πετροβασίλη, ένα θρυλικό ρόλο που ενσάρκωσε πρώτη η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Και όπως και τα επαγγελματικά της είναι ανθηρά, έτσι και τα προσωπικά της τη βρίσκουν σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το ζευγάρι μπορεί να είναι ευτυχισμένο μαζί και να μοιράζεται πλέον δημόσια τον έρωτά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα.

Αυτό δεν εμπόδισε την ηθοποιό να κάνει πρόβα νυφικού και να φωτογραφηθεί για το περιοδικό «Νύφη». Η Κατερίνα πόζαρε στα λευκά και μεταξύ άλλων δήλωσε στη συνέντευξη της όσον αφορά στο γάμο πως: «Δεν ονειρεύομαι την ημέρα του γάμου μου. Ονειρεύομαι να είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη».

Και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News δήλωσε όχι μόνο πως είναι ερωτευμένος αλλά και πως της το δείχνει μέσα από τα μηνύματα του. Όσο για το γάμο ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν είναι στα σχέδια του ούτε τώρα ούτε όταν παντρεύτηκε τη Βάσω Λασκαράκη. «Ούτε ο πρώτος ήταν… Ήρθε το παιδί μας και το αποφασίσαμε με τη Βάσω. Κι επειδή ξέρω καλά πως η επόμενη ερώτησή σου αφορά εμένα και την Κατερίνα, θα σου πω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες από το editorial γάμου που έκανε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα