Η καλοκαιρινή συλλογή της Yamamay έχει καλό σκοπό

Το ταξίδι της Yamamay στους ωραιότερους ωκεανούς του κόσμου, που στοχεύει στην προώθηση της δέσμευσής της για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος μέσω της εκστρατείας “Save the Ocean” τελικά ολοκληρώνεται.

Από τη ζέστη του Πουέρτο Ρίκο και την πνευματικότητα του Μπαλί, η μάρκα αποβιβάζεται στον ιδανικότερο τελικό προορισμό, την πολύπλευρη γη που βρέχεται από δύο ωκεανούς, την Αυστραλία!

Η καλοκαιρινή συλλογή της Yamamay

Μέσα από το φακό της φωτογράφου Josie Clough, η αυστραλιανή ομάδα,  αποτελούμενη εξ ολοκλήρου από γυναίκες, αναδεικνύει μια συλλογή από μοναδικά θηλυκά κομμάτια με αποκαλυπτικά κοψίματα, σε floral και tropical prints. Αισθησιακά τρικίνι και μπικίνι με bandeaux σουτιέν, που καλύπτουν έναν μόνο ώμο, εναλλάσσονται με εξαιρετικά chic, αισθησιακά ολόσωμα, σε μαύρο ή λευκό.

Τα έντονα και φωτεινά χρώματα της συλλογής αυτής, μεταδίδουν την δύναμη της αυστραλιανής φύσης στο καλοκαίρι μας.

YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTSEVEN_23791_CMYK YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTSEVENTEEN_24279 b YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTSIXTEEN_24254 b YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTTEN_23945 b YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTTHIRTEEN_24096_ b YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTTWELVE_24020 b YAMAMAY_AUSTRALIA_SHOTTWENTY_24364_CMYK_B Η καλοκαιρινή συλλογή της Yamamay

Βοηθήστε να σώσουμε τις θάλασσες του πλανήτη και διαδώστε τη φράση

“Save the Ocean, Save you”#SaveTheOcean

Ανακαλύψτε περισσότερα στο Yamamay.com

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα