Η Kalogirou υποδέχεται τον αμερικανό σχεδιαστή Sam Edelman

Ένα από τα πλέον επιτυχημένα αμερικάνικα footwear brands, αγαπημένο των celebities και των fashion influencers, προσγειώνεται αυτό το καλοκαίρι στα καταστήματα KALOGIROU. H συλλογή γυναικείων υποδημάτων Sam Edelman αποτελεί εδώ και τρεις δεκαετίες τον ορισμό της προσιτής πολυτέλειας, της relaxed κομψότητας και του διαχρονικού Αμερικάνικου στυλ. Η νεοϋρκέζικη uptown αισθητική συναντά την υψηλή ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, χαρακτηριστικά που τοποθετούν το brand Sam Edelman μοναδικό στην κατηγορία του.

Γνωστός και με το προσωνύμιο The Gladiator King, όταν το 2007 λάνσαρε τα περίφημα gladiator σανδάλια του που αγαπήθηκαν από τις A-list σταρ του Χόλυγουντ όσο κανένα άλλο daywear σχέδιο, ο Αμερικανός σχεδιαστής Sam Edelman, με το μεγαλόπνοο δημιουργικό του όραμα και την εμμονή του στο timeless design, κατάφερε μέσα σε 30 χρόνια καριέρας να αποκτήσει status «θρύλου» στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς εκφραστές της αβίαστης αμερικάνικης κομψότητας. Εμπνευσμένος από τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο και την αγάπη του σε οτιδήποτε ορίζει την «καλή ζωή», ο Sam Edelman, μαζί με τη σύζυγό του Libby, κατάφερε να δημιουργήσει το απόλυτο go-to brand για τις σύγχρονες γυναίκες που έψαχναν σχέδια άνετα και ταυτόχρονα fashionable. Το capri-style σανδάλι Gigi, η περίφημη nude μπαλαρίνα Felicia αλλά και η “passe-partout” γόβα Hazel, είναι μόνο μερικά από τα iconic και best-selling σχέδια του brand.

Για το Καλοκαίρι 2019, η γυναικεία συλλογή Sam Edelman είναι εμπνευσμένη από τις εξωτικές, απέραντες παραλίες της Καραϊβικής, φέρνοντας τον αναζωογονητικό αέρα του ωκεανού και τη μαγεία των χρυσών ακτών στα αστικά σύνολα. Στα καταστήματα KALOGIROU διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία της νέας συλλογής, όπως οι smart & chic εσπαντρίγιες Andy και Austin, τα snakeskin ψηλοτάκουνα πέδιλα Ariella και τα κομψά slides Bay, όλα ιδανικά για τις καλοκαιρινές αποδράσεις αλλά και τις by-the-pool εμφανίσεις. Τα εμβληματικά Gigi, Felicia και Hazel ανανεώνονται φέτος για να αποκτήσουν ένα τροπικό allure μέσα από λεοπάρ μοτίβα και έντονες αποχρώσεις -όπως το aquamarine- ενώ οι κομψές, ψάθινες πλατφόρμες Darline γίνονται το απόλυτο fashion darling της σεζόν για την πόλη, αλλά και τα πολυτελή hotel resorts.

Διευθύνσεις καταστημάτων KALOGIROU

ΑΘΗΝΑ: Π. Ιωακείμ 4, Κολωνάκι | CityLink, Σταδίου 4 | Α. Mεταξά 18 & Γρ. Λαμπράκη 19, Γλυφάδα

Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι | Παναγίτσας 5, Κηφισιά |

Ηρώων Πολυτεχνείου 56, Πειραιάς

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μητροπόλεως 75

ΚΥΠΡΟΣ: Μνασιάδου 13, Λευκωσία | Λ. Μακαρίου 236, Λεμεσός

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα