Η Julia Roberts έβαψε τα μαλλιά της

Η Julia Roberts είναι μια σταρ που δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές. Το στιλ της είναι διαχρονικό και παρότι έχει βάψει αρκετές φορές τα μαλλιά της, οι αλλαγές που έκανε ήταν πάντα πολύ κοντά στις φυσικές αποχρώσεις. Γι’ αυτό εκπλαγήκαμε όλοι όταν είδαμε πως η Julia Roberts έβαψε τα μαλλιά της ροζ! Αυτή ήταν μια αλλαγή που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε στην διάσημη ηθοποιό. Η Julia Roberts ανέβασε φωτογραφία με τις ροζ της ανταύγειες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

julia roberts Julia Roberts έβαψε τα μαλλιά της
Photo credit: Instagram

Αρχικά πιστέψαμε ότι πρόκειται για κάποιο νέο ρόλο, αλλά όπως δήλωσε η ίδια, είναι «απομεινάρια» της Halloween στολής της. H Julia Roberts εμφανίστηκε με τις ροζ ανταύγειες της στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και όταν ρωτήθηκε για τα ροζ μαλλιά της είπε: «Ντύθηκα φλαμίνγκο για το Halloween και περίμενα πως θα χε φύγει η βαφή μέχρι τώρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ήμουν πολύ αφοσιωμένη στο να πετύχω το τέλειο κουστούμι φλαμίνγκο. Χθες το βράδυ, τα μαλλιά μου ήταν πολύ πιο ροζ από ότι σήμερα!»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Faux Boom Friday! Hey, watch Homecoming tonight on Amazon ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts) στις

Εμάς οι ροζ ανταύγειες της Julia Roberts μας αρέσουν πάρα πολύ, και πιστεύουμε πως της πάνε αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αλλαγές στην εμφάνισή της.

Για όσο καιρό λοιπόν, διαρκέσει η βαφή από την Halloween στολή της, τα ροζ μαλλιά της Julia Roberts, θα ναι μια ωραία ανατροπή στην πάντα κομψή εμφάνισή της.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα