Η Jessica Chastain μας δείχνει τον πιο θηλυκό (εναλλακτικό) τρόπο για να φορέσουμε ένα κοστούμι
Instagram @bestofchastains

Από τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό, κάθε φορά που σκεφτόμαστε το κοστούμι είναι τα preppy σύνολα που δημιουργούμε καθημερινά στο γραφείο. Αυτό είναι απολύτως λογικό καθώς εδώ και αρκετά χρόνια το κοστούμι έχει γίνει σήμα κατατεθέν της γυναίκας καριερίστα που θέλει να ντύνεται στο γραφείο σύμφωνα με τους κανόνες του dress code, αλλά και να είναι κομψή και chic.

Όσο περισσότερο εξελίσσεται η μόδα και οι τάσεις όμως, οι γυναίκες βρίσκουμε νέους, σύγχρονους τρόπους για να φορέσουμε ακόμα και τα πιο κλασικά και διαχρονικά κομμάτια της συλλογής μας. Συγκεκριμένα, η Jessica Chastain μας δείχνει τον πιο θηλυκό και εναλλακτικό τρόπο για να φορέσουμε ένα κοστούμι στις βραδινές μας εμφανίσεις. Η ηθοποιός δημιούργησε το δικό της κοστούμι συνδυάζοντας ένα ψηλόμεσο σορτς με ένα blazer σε έντονη κόκκινη απόχρωση, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα μαύρο lingerie. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο σύνολο της βέβαια ήταν και η επιλογή του παπουτσιού, καθώς αντί για κλασικές μαύρες γόβες, προτίμησε να φορέσει ένα ζευγάρι ριγέ γόβες σε διάφορες αποχρώσεις.

Έτσι, την επόμενη φορά που δεν θα ξέρετε τι να φορέσετε σε κάποια βραδινή σας έξοδο, μπορείτε να δοκιμάσετε το look της Jessica.

bestofchastains
bestofchastains
bestofchastains
Splash News

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα