Η Jennifer Lopez φόρεσε το ίδιο σύνολο δύο φορές 

Πολλές είναι οι stars που φοράνε δύο ή και περισσότερες φορές το ίδιο σύνολο. Η Keira Knightley για παράδειγμα φόρεσε το νυφικό της ουκ ολίγες φορές ενώ η Jennifer Lopez, για την οποία και θα μιλήσουμε σήμερα, φόρεσε το «γυμνό» Versace φόρεμά της -που δεν είναι και ένα ρούχο που ξεχνιέται- δύο φορές στο κόκκινο χαλί, και η λίστα φυσικά δε σταματάει σε αυτές τις δύο.

jennifer lopez milly sinolo, floral, hoemage image

Αυτή τη φορά βέβαια δε φόρεσε ακριβώς το ίδιο σύνολο αλλά μία παραλλαγή του. Ακριβώς μετά τα 46α γενέθλιά της, στα οποία εμφανίστηκε με ένα επίσης «γυμνό» φόρεμα Bao Tranchi, που άφηνε όλους να καταλάβουν ότι δε φορούσε εσώρουχα, επέλεξε ένα απόλυτα chic φλοράλ σύνολο, που αποτελούταν από crop top και φούστα Milly. Στη συνέχεια, σαν να μη μας είχε ενθουσιάσει αρκετά, αποχωρίστηκε τη φούστα και φόρεσε στη θέση της ένα κοντό, ψηλόμεσο σορτς, αποδεικνυοντας και πάλι ότι αν και 46 ετών έχει σιλουέτα που θα ζήλευαν ακόμα και οι 20χρονες κοπέλες. Και τα δύο αυτά σύνολά της συνδύασε με ένα ζευγάρι μπλε ελεκτρίκ, ψηλοτάκουνα πέδιλα και με κόκκινη, Hermès Birkin.

Όλα αυτά συνέβησαν στο East Hampton της Νέας Υόρκης, όπου βρέθηκε η λατίνα star μαζί με τον σύντροφό της Casper και τα δίδυμα παιδιά της.

Είναι κούκλα, δε νομίζετε;

Διαβάστε ακόμα:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα