Η Isla Fisher εξηγεί γιατί λατρεύει το φυσικό κόκκινο χρώμα των μαλλιών της
Getty Images

ΉΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ…

Όταν ήμουν 9 ετών είχα ερωτευτεί την πρωταγωνίστρια της παιδικής νουβέλας «Η Άννα της χαράς». Ήταν η πρώτη ηρωίδα με την οποία μπορούσα να ταυτιστώ. Πολλοί από τους χαρακτήρες με κόκκινα μαλλιά σε ταινίες και μυθιστορήματα ήταν ελαφρώς μοχθηρές και τρελές. Όμως, εκείνη ήταν πραγματικά χαλαρή και θαρραλέα. Υπάρχει μια καταπληκτική ατάκα στο βιβλίο: «Εάν είσαι κοκκινομάλλα είναι ευκολότερο να είσαι κακιά παρά καλή. Οι άνθρωποι που δεν έχουν κόκκινα μαλλιά δεν ξέρουν τι μπελάς είναι».

ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ…

το ντεκαπάζ. Στην ταινία «ScoobyDoo», η Sarah Michelle Gellar ως Daphne  έπρεπε να γίνει κοκκινομάλλα και εγώ ως Mary Jane ξανθιά. Αυτό διήρκησε περίπου οκτώ μήνες και στο τέλος τα μαλλιά μου ήταν ελαφρώς καμένα. Πλέον όταν αναλαμβάνω ένα ρόλο δοκιμάζω διάφορες περούκες, αλλά οι σκηνοθέτες με προτιμούν πάντα κοκκινομάλλα.

ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ…

πηγαίνοντας στην hair stylist Tracey Cunningham. Γνωρίζει ότι δεν θέλω να τα βάφω όλα, οπότε βάφει τα σημεία στα οποία έχουν εμφανιστεί γκρίζες τρίχες.  Μερικές φορές, αν έχω να πάω σε κάποια εκδήλωση, κάνω απλώς ένα gloss.

ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ…

συνδεδεμένη με την οικογένεια μου. Ο αδερφός μου και οι θείοι μου έχουν κόκκινα μαλλιά. Διατηρώντας το φυσικό μου χρώμα νιώθω πιο κοντά στην οικογένειά μου.

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ CLUB ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ…

η Amy Adams. Νιώθω πολύ κολακευμένη όταν με συγκρίνουν μαζί της.  Είχα λάβει ένα email από έναν παραγωγό και φίλο μου, ο οποίος μου έγραφε: «Γεια, μόλις σε είδα στο Sundance. Που είσαι;» Εγώ στεκόμουν στην κουζίνα του σπιτιού μου, οπότε κατάλαβα ότι μάλλον με είχε μπερδέψει με την Amy. Μια φορά μάλιστα, χρησιμοποίησα φωτογραφία της Amy στην οικογενειακή μας ευχετήρια κάρτα και δεν το παρατήρησε κανείς!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα