Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επιστρέφει στην Ελλάδα

Να και κάτι που δεν περιμέναμε. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Alpha Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα -στην οποία έπαιζε το ζευγάρι με τον σύντροφό της τότε και στην πραγματική ζωή Πάνο Βλάχο, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια διαμένει στο Los Angeles, όπου κυνηγάει το όνειρό της να κάνει παραπάνω πράγματα στην υποκριτική και να εμπλουτίσει τις γνώσεις της,  επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει μάλιστα δική της εκπομπή.

Η όμορφη Ιωάννα θα αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου project στον Alpha, του Bake Off Greece, (με τη σφραγίδα του ΒΒC) που αγάπησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε 27 χώρες σε όλο τον κόσμο, το οποίο και θα δούμε στις οθόνες μας το φθινόπωρο.

Μάλιστα ο Νίκος Γεωργιάδης (διευθυντής του περιοδικού ΟΚ στον αέρα της εκπομπής “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”είπε χαρακτηριστικά: “Ήταν αποκλειστικό ρεπορτάζ του zappIT, χθες. Εγώ επικοινώνησα με τον Alpha και μου το επιβεβαίωσαν. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι το κανάλι θα φέρει πίσω την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου…” ενώ συνέχισε: “Θα έρθει για λίγο, θα κάνει τα γυρίσματα και θα ξαναγυρίσει στο Λος Άντζελες. Δεν επιστρέφει μόνιμα…

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα