Η intimissimi και η Sarah Jessica Parker συνεργάζονται ξανά για τη νέα παγκόσμια καμπάνια

Κάθε «καλημέρα» ταιριάζει απόλυτα με μια κούπα καλό καφέ. Ένα «ευχαριστώ» είναι τέλειο όταν συνοδεύεται με ένα μεγάλο χαμόγελο. Η Intimissimi συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά το ταξίδι της με την Sarah Jessica Parker. Η αγαπημένη μας ηθοποιός είναι και φέτος η εκπρόσωπος της παγκόσμιας καμπάνιας του brand, χρησιμοποιώντας την πλέον διαδεδομένη ιταλική γλώσσα: χειρονομίες. Σε 6 νέα, original mini clips, η ηθοποιός μιλά και ντύνεται σαν μια πραγματική ιταλίδα, θυμίζοντας μας την ομορφιά των απλών, αυθόρμητων χειρονομιών.

Η Intimissimi γιορτάζει τη θηλυκότητα με τον αυθορμητισμό και την ανάλαφρη διάθεση που κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, στην καθημερινότητά της. Αυτό ακριβώς πρεσβεύει και η Sarah Jessica Parker. Ακαταμάχητη γοητεία, κομψότητα και φινέτσα. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που κάνουν μία γυναίκα ακαταμάχητα γοητευτική.

Η παγκόσμια καμπάνια σηματοδοτεί το λανσάρισμα της Intimissimi Triangle Bra συλλογής: ένα σύμβολο απλότητας και αισθησιασμού, που χαρακτηρίζεται από άνεση και ελευθερία.

Tα mini clips διαδραματίζονται στο διαμέρισμά της ηθοποιού στο Manhattan, όπου η Sarah Jessica απαθανατίζεται σε ένα σκηνικό που οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο θα αναγνωρίσουν: ψάχνοντας τη γκαρνταρόμπα της, αναποφάσιστη για το τι θα φορέσει, ξεκινά από ένα μεταξωτό triangle bra, έπειτα περνάει σε ένα μαύρο μεταξωτό, στη συνέχεια στην λευκή microfibra εκδοχή του, και τελικά καταλήγει σε μια επιλογή με peach απόχρωση.

Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να είσαι γυναίκα όπως το να αποπνέεις αισθησιασμό. Στο τέλος όμως, η σωστή επιλογή είναι εκείνη που σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση. Σε αυτή την περίπτωση, ένα κομψό silk pyjama set που αφήνει το iconic triangle bra να φαίνεται, είναι η ιδανική επιλογή.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα