Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντέγραψε το χαρακτηριστικό χτένισμα σούπερ διάσημης star

Τίποτα δεν είναι δύσκολο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε το να κάνει με μεγαλύτερη επιτυχία ένα χτένισμα που έχει συνδεθεί άμεσα με μία σούπερ διάσημη pop star της Αμερικής.

Μιλάμε φυσικά για την Ariana Grande, η οποία όπου σταθεί και όπου βρεθεί υιοθετεί την αγαπημένη της ψηλή κοτσίδα. Το συγκεκριμένο χτένισμα κάνει εδώ και χρόνια, ίσως από όταν ξεκίνησε η καριέρα της, με ελάχιστες παραλλαγές. «Μισά μισά», όλα πιασμένα πάνω, δύο κοτσίδες, η Ari δεν εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί χωρίς να έχει κάνει ένα από τα προαναφερθέντα χτενίσματα στα μαλλιά της, κάνοντάς τα βασικά στοιχεία του signature look της.

Splash News, χτένισμα
Splash News

Η Ηλιάνα επέλεξε να κάνει την εκδοχή του χτενίσματος αυτού με τα μαλλιά της πιασμένα πολύ ψηλά, σε στιλ «μισά μισά», ολοκληρώνοντας το beauty look της με cat-eyeliner και κόκκινο κραγιόν.

Αν θέλετε και εσείς να πετύχετε το συγκεκριμένο look στα μαλλιά σας, ο hair stylist Γιάννης Σίσκος που επιμελήθηκε το χτένισμα της Ηλιάνας μας αποκάλυψε πως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής: εφαρμόζετε στο πάνω μέρος το  Tecni Art Constructor  της L’Oreal Professionnel, κρεπάρετε ελαφρώς για να δώσετε όγκο, «ισιώνετε» τα μαλλιά εξωτερικά πριν τα πιάσετε και σιγουρεύετε το αποτέλεσμα με την λακ για δυνατό κράτημα Infinium της L’Oreal Professionnel.

Από εμάς πάντως είναι ναι.


View this post on Instagram

A post shared by Iliana Papageorgiou (@ilianapapageorgiou) on

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα