Οι εικόνες της βασίλισσας Ελισάβετ στην Εβδομάδα Μόδας θα σας στοιχειώσουν για πάντα
Getty Images

Τελικά η μόδα μπορεί να μας εκπλήξει με πολλούς τρόπους. Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι Εβδομάδες Μόδας και συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή στο Λονδίνο. Εκτός από τις συλλογές που έτσι κι αλλιώς περιμέναμε να δούμε, αυτή τη φορά μια ακόμα έκπληξη μας περίμενε. Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την παρθενική της εμφάνιση στις πασαρέλες. Όχι, φυσικά δεν εννοούμε πως περπάτησε σε κάποιο show, μην ταράζεστε, όμως αποφάσισε μάλλον πως ήρθε η ώρα να παρακολουθήσει την παρουσίαση κάποιας συλλογής από την πρώτη σειρά φυσικά.

anna wintour, queen elizabeth
Getty Images

Έτσι ανάμεσα σε έμπειρους front-rowers και φυσικά δίπλα στην Anna Wintour, βρέθηκε στο catwalk του Richard Quinn και το παρακολούθησε ολόκληρο. Κανείς δε γνώριζε ότι επρόκειτο να δώσει το παρών εκεί και φυσικά μόλις έκανε την εμφάνισή της τα flash των φωτογράφων άστραψαν. Δεν είναι άλλωστε και μικρό πράγμα να εμφανίζεται για πρώτη φορά στο show σου η βασίλισσα Ελισάβετ στα 91 της χρόνια. Και αν αναρωτιέστε τι outfit επέλεξε για την περίσταση, όχι δε ντύθηκε με κάποιο από τα τελευταία trends που επιλέγουν οι fashionistas, αλλά με ένα από τα κλασικά της συνολάκια, σε γαλάζιο αυτή τη φορά.

Λέτε να αποφάσισε να κάνει την αρχή και να τη δούμε και σε άλλα shows; Αυτό θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το επόμενο βήμα είναι να τη δούμε και σε street style φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα