Η είδηση ήρθε από μακριά: Τρίτο παιδί για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα

Καλεσμένος σήμερα στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν ο διάσημος μελλοντολόγος Σεβάν. Ο ίδιος έκανε τις προβλέψεις του για πολλά πρόσωπα από την εγχώρια show biz, όπως γράφει το Peoplegreece.com.

Η αρχή όμως έγινε από τους δυο οικοδεσπότες του «Πρωινό». «Βλέπω ένα τρίτο παιδί μέσα στο 2016 – 2017», δήλωσε, κάνοντας τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να χαμογελούν διάπλατα και να κοιτάζονται γεμάτοι αμηχανία.

Στην πορεία αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά σχέδια του ζευγαριού. «Σε ότι αφορά στα επαγγελματικά το 2017 – 2018 θα πρέπει να κάνετε μια καινούρια επιλογή, αλλά σας βλέπω μαζί. Όμως, πέρα από αυτή την εκπομπή που είναι σαν εργαλείο για να κάνετε ένα βήμα παραπέρα, στην Φαίη θα προτείνουν μια νέα εκπομπή και θα είναι μόνη».

Ποιο όμως το μέλλον του «Πρωινό»; Σύμφωνα με τον ίδιο, «Αυτή η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου». Στην ατάκα μάλιστα αυτή, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Να έρθει ο Λάτσιος τότε εδώ να υπογράψουμε συμβόλαιο».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: Όλο το παρασκήνιο της απρόσμενης συνάντησης με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αγωγή της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση στην εκπομπή που τους άφησε όλους άφωνους

Γιώργος Λιάγκας-Σάσα Σταμάτη: Τα σχόλια στην αγωγή της Σπυροπούλου και η νέα απάντηση του παρουσιαστή

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα