Η H&M διοργάνωσε το ωραιότερο fashion πάρτι για την καλοκαιρινή της συλλογή

H H&M Greece γιόρτασε με ένα μοναδικό fashion πάρτι στο κατάστημα της Ερμού 54 στην Αθήνα, το λανσάρισμα της Καλοκαιρινής της συλλογής με πρωταγωνίστριες τις Joan Smalls, Natasha Poly, Doutzen Kroes και Adriana Lima.

Εκπρόσωποι και φίλοι της μόδας απόλαυσαν τον παλμό του καλοκαιριού με απογειωτική live μουσική από τους The Jaguar Bombs, ενώ παρακολούθησαν το live photo shooting με την καλλιτεχνική ματιά του Θοδωρή Μάρκου και της SONY και με επώνυμους πρωταγωνιστές τους: Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (shopranoblog), Μυρτώ Κάζη, Νικολέττα Ράλλη, Άλεξ Κάβδα, Χάρη Καριπίδη (fashionattendant) και Γιάννη Τσιούλη (Cartoon Dandy) που ανέδειξαν τα Summer looks της Η&Μ.

H&M summer party

Special highlights, ο real time διαγωνισμός φωτογραφίας #SonylovesHM με μοναδικά δώρα Sony, styling tips από τους experts της μόδας, δροσιστικά ποτά Amstel Radler Guarana και Strongbow και απολαυστικά Red Velvet Cupcakes Papaspirou.

Μεταξύ των επωνύμων που παρευρέθηκαν ήταν και οι: Τζένη Θεωνά, Κατερίνα Παπουτσάκη και Τζωρτζίνα Λιώση. Η τελευταία δήλωσε: «Τα χρώματα και τα σχέδια της καλοκαιρινής συλλογής της Η&Μ αποτέλεσαν για εμένα έμπνευση. Από τα μπικίνι και τα αέρινα φορέματα μέχρι τα σορτσάκια και τα αξεσουάρ για μαλλιά είναι όλα κομμάτια που θα έχω μαζί μου φέτος στις διακοπές!».

H&M summer party

Το μοντέρνο μποέμικο στιλ φτιάχνει την ατμόσφαιρα στα H&M αυτό το καλοκαίρι, με αμάνικα φορέματα με καλειδοσκοπικά λαχούρια και μπικίνι που δένουν στο πλάι, όπως επίσης και σχέδια με τροπικά φύλλα στις αέρινες μακριές φούστες και στο πάνω μέρος των μπικίνι. Η μονοχρωμία εντυπωσιάζει, είτε πρόκειται για λευκές τουνίκ με δαντέλα μπροστά, μπλουζάκια με τιράντες και φούστες με βολάν ή μαύρα βραδινά φορέματα με δέσιμο μπροστά σε στυλ κόμπου και μακρυμάνικα φορέματα που συνδυάζονται τέλεια με εντυπωσιακά ασημένια κολιέ.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί έλυσε η Zoe Kravitz όλα αυτά τα κοτσιδάκια;

H Demi Lovato με Sister Jane

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα