Η Grey Goose με τρία απολαυστικά κοκτέιλ στο InStyle Real-Time Fashion @ CITY LINK S/S 2015

Κανένα πάρτι δε μπορεί να είναι επιτυχημένο χωρίς την κατάλληλη μουσική, τους κατάλληλους προσκεκλημένους και φυσικά το κατάλληλο ποτό. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο στο InStyle Real-Time Fashion @ City Link φέτος η Grey Goose, δημιούργησε τρία διαφορετικά, δροσιστικά, καλοκαιρινά και άκρως stylish κοκτέιλ αποκλειστικά για τη βραδιά και φυσικά όλοι όσοι έδωσαν το παρών στο πάρτι, ενθουσιάστηκαν.

kosmos sto bar tis grey goose

 

Ό,τι και να πούμε όμως, δεν είναι αρκετό μπροστά στην εικόνα. Στο bar που είχε στηθεί από τη Grey Goose και σερβίρονταν τα κοκτέιλ, γινόταν το αδιαχώρητο. Έμπειροι bar tenders σέρβιραν τον κόσμο που αποτελούταν από ανθρώπους της μόδας, celebrities και fashion lovers που ήρθαν στο πάρτι για να δουν τις καλοκαιρινές τάσεις, να ακούσουν μουσική και να περάσουν καλά.

Montela pinoun grey goose

 

Μόλις τελείωσε το catwalk τα μοντέλα βγήκαν στον χώρο του πάρτι και η πρώτη τους «στάση» ήταν στο bar της Grey Goose όπου παράγγειλαν με τη σειρά τους τα δροσιστικά κοκτέιλ, πόζαραν στον φακό και στη συνέχεια έγιναν ένα με το πλήθος.

Η βραδιά δε θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς τη συμβολή της Grey Goose που με δυσκολία κρατηθήκαμε και ήπιαμε με μέτρο μιας και οι περισσότεροι από εμάς οδηγούσαν αλλά την επόμενη μέρα δούλευαν κιόλας!

Διαβάστε ακόμα:

InStyle Real Time Fashion: Δείτε τι φόρεσαν οι celebrities που παραβρέθηκαν στο λαμπερό event

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα