Η γυναίκα γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη είναι η νέα μούσα της Chloé

Αν είστε λάτρεις του σινεμά, τότε αποκλείεται να μην ξέρετε τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο. Για να είμαστε ειλικρινείς πάντως, μάλλον έχετε ακούσει για αυτόν, τις ταινίες και τα βραβεία του, ακόμα κι αν δεν πάτε συχνά κινηματογράφο. Ο βραβευμένος Έλληνας είναι παντρεμένος με την γεννημένη στην Ελλάδα Γαλλίδα ηθοποιό Ariane Labed και όπως φαίνεται, οι επιτυχίες δεν έχουν τέλος με αυτή την οικογένεια. Η Ariane είναι η νέα μούσα της Chloé, καθώς η ομορφιά, η γοητεία και η κομψότητά της εντυπωσίασαν τους ανθρώπους του γαλλικού οίκου μόδας. Πρωταγωνιστώντας στο spot του νέου αρώματος NOMADE, η Ariane μαγεύει για μία ακόμη φορά τον φακό.

Getty Images
Getty Images

«Η γυναίκα που απεικονίζεται στη νέα αυτή καμπάνια είναι ατίθαση, ισχυρή και περιπετειώδης. Κατακτά τον κόσμο και την ομορφιά του και είναι ανήσυχη για όλα όσα έχει να προσφέρει. Υπό αυτή την έννοια, αποτελεί ξεχωριστή έμπνευση για εμένα», ανέφερε σχετικά η Ariane Labed και ακριβώς αυτή τη γυναίκα ενσαρκώνει στο φιλμ.

«Η Ariane συνδυάζει διαφορετικές κουλτούρες και διαθέτει πολλαπλά ταλέντα. Αγαπά να διασχίζει  νέους δρόμους για να ανακαλύψει τον κόσμο. Η φυσική της χάρη σε συνδυασμό με την  εντυπωσιακή της ομορφιά, την καθιστούν το τέλειο κορίτσι Chloe, με αυτοπεποίθηση και τόλμη»,  εξηγεί ο Geoffroy de la Bourdonnaye, Διευθύνων Σύμβουλος της Chloe.

Εμάς πάντως μας έπεισε στον «ρόλο» αυτό και είμαστε σίγουροι πως θα δούμε πολλά περισσότερα από την Ariane στα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα