Η Gigi Hadid είναι το νέο πρόσωπο του Topshop

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα βρετανικά brands. Έχει αμέτρητους fans σε όλο τον κόσμο και κάθε χρόνο έχει τεράστια κέρδη. Ο λόγος για το Topshop, μια από τις αγαπημένες εταιρείες του νεανικού -και όχι μόνο- κοινού που μάλιστα τα τελευταία χρόνια κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και με τις καμπάνιες του, μιας και «χρησιμοποιεί» γι’ αυτές τα πιο διάσημα it-girls.

gigi hadid topshop

Έτσι για τον ερχόμενο χειμώνα το πρόσωπο του Topshop είναι ακόμα ένα πολύ διάσημο κορίτσι της μόδας, η καριέρα του οποίου έχει εκτοξευτεί τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για τη Gigi Hadid, που μάλιστα για την ίδια σεζόν συμμετέχει και στις καμπάνιες των Max Mara και Balmain, κερδίζοντας πλέον και επίσημα τον τίτλο του super model.

Το styling για την εν λόγω καμπάνια ανέλαβε η Kate Phelan, που δουλεύει εδώ και χρόνια με τη βρετανική εταιρεία, ενώ τη φωτογράφιση έκανε το Tyrone Lebon και το αποτέλεσμα είναι μια σειρά εικόνων που δεν αναδεικνύουν μόνο τα ρούχα της νέας συλλογής του brand αλλά και την ομορφιά, το στιλ και τη φυσική κατάσταση της Gigi. Με αυτόν τον τρόπο το Topshop φιλοδοξεί να κερδίσει ακόμα περισσότερους fans και να προετοιμάσει το έδαφος όσο καλύτερα γίνεται για τα νέα καταστήματα που πρόκειται να εγκαινιάσει στο άμεσο μέλλον σε Αυστραλία, Γερμανία, Καναδά και πολλά ακόμα μέρη.

Διαβάστε ακόμα:

Bobbi Kristina Brown: «Έφυγε» από τη ζωή η κόρη της Whitney Houston σε ηλικία 22 ετών

Θα έφευγε η Μαρία Μπεκατώρου από την Ελλάδα; Δείτε τι αποκάλυψε για πρώτη φορά

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα