Τα χθεσινά νούμερα της εκπομπής «Ελένη» ανταποκρίνονται σε εκείνα μίας πολύ δυνατής πρεμιέρας, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Άλλωστε, ήταν αναμενόμενο, ότι οι τηλεθεατές θα περίμεναν πως και πως την έναρξη της εκπομπής, αφού το βράδυ της Κυριακής  η Ελένη Μενεγάκη, έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.

Όπως ήταν φυσικό, το πιστό και φανατικό κοινό της, ήταν από νωρίς συντονισμένο στη συχνότητα του Alpha, έτσι ώστε να μάθει όσες περισσότερες λεπτομέρειες γινόταν για την παρουσιάστρια, τον τοκετό, το εξιτήριο που πρόκειται να πάρει την προσεχή Πέμπτη, αλλά και τα μηνύματα που έστειλε μέσω των συνεργατών της. Τι νούμερα όμως συγκέντρωσε η εκπομπή, στην πρώτη της προβολή, μετά τον τοκετό της Ελένης Μενεγάκη;

Όσον αφορά στο νεανικό κοινό, κατάφερε να αποσπάσει το 27,3% και να βρεθεί στην πρώτη θέση, αφήνοντας πολύ πίσω το δεύτερο κανάλι. Στο γενικό σύνολο, δεν υπήρξε κάποια ανατροπή, αφού και εκεί διατήρησε την πρωτιά της με το 20,1%. Αντίστοιχα, η εκπομπή «Μία» απέσπασε το 10,5% και 13,1% αντίστοιχα.

Και στο γυναικείο κοινό, όμως, υπήρξε σαφής διαφορά από το Star. Στις ηλικίες 15-34 ετών, η «Ελένη» απέσπασε το 31,3%, ενώ η εκπομπή «Μία» μόλις το 11,8%, ενώ στις ηλικίες 24-44 ετών κατάφερε να ξεπεράσει το 34,4%.

Φανταστείτε, λοιπόν, τι έχει να γίνει την ημέρα που η δημοφιλής παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην εκπομπή της, κάτι που θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη ανακοίνωση για την γέννηση του 4ου παιδιού της

Ελένη Μενεγάκη: Πώς έχανε τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της;

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Φίλοι και συνάδελφοι προτείνουν ονόματα για τη νεογέννητη κόρη τους!