Οι φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά με την κόρη της, Μπιάνκα, είναι ό, τι πιο ωραίο θα δείτε σήμερα

 

Ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα (ever) στην Ελλάδα είναι σίγουρα η Βίκυ Καγιά. Ξεκίνησε από έφηβη να διασχίζει τις πασαρέλες και έκτοτε η πορεία της είναι γνωστή. Σήμερα, στα 39 πλέον της χρόνια, είναι σύζυγος, επιτυχημένη επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop, αλλά το σημαντικότερο από όλα; Μητέρα δύο παιδιών, της Μπιάνκα και πλέον και του νεογέννητου Καρόλου- Ηλία. Παιδάκια, τα οποία ήρθαν να ολοκληρώσουν την ευτυχία με τον αγαπημένο της, Ηλία Καρασσά.

Απόλυτη προτεραιότητα για την Βίκυ είναι η οικογένειά της. Η περήφανη μαμά, πρόσφατα φρόντισε να εκπληρώσει μία τεράστια επιθυμία της κόρης της. Πιο συγκεκριμένα, μαμά και κόρη βρέθηκαν στην Πόλη του Φωτός και αφού έκαναν τις βόλτες τους στα Ιλίσια Πεδία και επισκέφτηκαν τον Πύργο του Eiffel, επόμενος προορισμός τους ήταν φυσικά η Disneyland. Εκεί, η Βίκυ Καγιά, δε σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με την κατάξανθη κορούλα της.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω

 Η Μπιάνκα ομολογούμε πως μας έχει ήδη κλέψει την καρδιά και δε σταματάμε να χαζεύουμε τόσο τις φωτογραφίες που αναρτά η ίδια της η μαμά της στα social media, όσο και αυτές που αποσπούν οι παπαράτσι από την καθημερινότητά της.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα