Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που δημιούργησε «πόλεμο» στα σχόλια

Το ότι η Δούκισσα Νομικού γέννησε πριν από λίγο καιρό είναι πασίγνωστο. Αν και οι διάσημες που περίμεναν μωράκια το τελευταίο διάστημα είναι κυριολεκτικά αμέτρητες, εκείνη που κέρδισε περισσότερη διασημότητα χωρίς καμία αμφιβολία ήταν η Δούκισσα. Μόνο που τελευταία οι followers της, ενώ συνεχίζουν να σχολιάζουν καθημερινά σχετικά με το νεογέννητο, έχουν ξεκινήσει να σχολιάζουν και την εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Στην παρακάτω φωτογραφία συγκεκριμένα, όσοι την ακολουθούν, δεν δίστασαν να σχολιάσουν τα μαλλιά της Δούκισσας. Δηλαδή τρίχες. Και όχι επειδή είχε κάνει ένα πολύ ωραίο χτένισμα, αλλά επειδή δεν είχε κάνει τίποτα απολύτως.

doukissa nomikou

Η Δούκισσα, όπως όλες οι γυναίκες που φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί, αυτό το πρώτο διάστημα έχει αφιερώσει τη ζωή της εξ’ ολοκλήρου στον γιο της. Ακριβώς όπως θα κάναμε και εμείς και εσείς και όλοι. Κάτι μας λέει πως το να συνηθίσει τη νέα της πραγματικότητα είναι πιο σημαντικό από το να έχει μαλλιά χτενισμένα στην εντέλεια κάθε στιγμή της ημέρας ή σε κάθε στιγμιότυπο που απαθανατίζει και μοιράζεται με το κοινό της.

Αν μας ρωτάτε, τα σχόλια τύπου «ότι επιτέλους βλέπουμε πως είναι στην πραγματικότητα οι διάσημοι χωρίς μακιγιάζ κτλ» ή «πρέπει να φτιάξεις τα μαλλιά σου» περιττεύουν. Κάθε γυναίκα, συμπεριλαμβανομένης της Δούκισσας, έχει δικαίωμα να πάρει όσο χρόνο θέλει για να «επανέλθει», να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης ή να ξεκινήσει να πηγαίνει (ή και όχι) στο κομμωτήριο. Το γεγονός πως η Δούκισσα είναι διάσημη μάλλον κάνει τον κόσμο να ξεχνάει πως είναι άνθρωπος. Και ο άνθρωπος αυτός μπορεί να διαβάσει τα αρνητικά σχόλια που έχουν ως στόχο μόνο να κριτικάρουν την εμφάνισή της.

Με λίγα λόγια, αν ασχολούμασταν όλοι λίγο περισσότερο με τον εαυτό μας και λιγότερο με τους άλλους, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος – όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα