Η Φαίη Σκορδά σας δείχνει πώς να κάνετε ένα κομψό και σέξι beauty look

Η Φαίη Σκορδά έχει ένα ωραίο φωτεινό πρόσωπο, κάτι που της επιτρέπει να παίζει με τα beauty looks της. Χθες ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία εμφανίστηκε με ένα πολύ σύγχρονο και σέξι beauty look

Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram

Βλέπουμε πως η Φαίη, έχει επιλέξει ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν ως βασικό στοιχείο του look της,  που συνδύασε με πολύ απλό μακιγιάζ στα μάτια και φυσικές λάμψεις στα ζυγωματικά. Το look αυτό είναι πολύ φρέσκο και νεανικό, ενώ  το έντονο κραγιόν του δίνει ταυτόχρονα μια σέξι διάθεση. Η Φαίη Σκορδά συνδύασε τέλεια το μακιγιάζ της με ένα χαλαρό sleek ponytail, που αναδεικνύει το ζιβάγκο που φορά, σε ένα look με french chic αναφορές.

Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram

Εμείς προτείνουμε τρία προϊόντα-κλειδιά για να αντιγράψετε το look της Φαιής Σκορδά:

sephora lip stain metallic φαίη σκορδά Makeup look

Sephora Cream Lip Stain Metal, στην απόχρωση 58 Voluptuous Burgandy. Κραγιόν που εφαρμόζεται εύκολα για έντονο χρώμα που διαρκεί.

MASTER CHROME 50 φαίη σκορδά makeup look

Maybelline Master Chrome Metallic Highlighter. Highlighter σε μορφή πούδρας για εντυπωσιακή λάμψη και μεταλλικό φινίρισμα.

benefit theyre real mascara φαίη σκορδά makeup look

Benefit They Are Real Mascara. Μάσκαρα που μακραίνει, διαχωρίζει και δίνει όγκο στις βλεφαρίδες.

Με αυτά τα προϊόντα μπορείτε κι εσείς να αντιγράψετε το look της ξανθιάς παρουσιάστριας. Θυμηθείτε να προτιμήσετε ένα απλό χτένισμα όπως αυτό της Φαίης Σκορδά για να διατηρήσει το look την φρεσκάδα του!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα