Η Φαίη Σκορδά φόρεσε μία από τις επικρατέστερες τάσεις για τον αρραβώνα της συνεργάτιδάς της

Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί στην αρχή της καριέρας της να μην έκανε και τις πιο σωστές ενδυματολογικές επιλογές, όμως εδώ και μερικά χρόνια, έχει αποδείξει πως αυτός ο κακός στιλιστικός της εαυτός έχει μείνει οριστικά στο παρελθόν και πλέον ξέρει τι πρέπει να φορέσει σε κάθε περίσταση, ξέρει τι της ταιριάζει και επίσης ξέρει τι είναι καλόγουστο και τι όχι. Φυσικά και οι συνεργάτες της την έχουν βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Βαγγέλης Ζάχος που είναι ο στιλίστας της, τη βοηθάει να επιλέγει αυτό που πρέπει, τόσο στην εκπομπή όσο και σε πολλές εμφανίσεις της εκτός τηλεόρασης.

Φαίη Σκορδά
NDP

 

Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για ένα look που δεν ξέρουμε αν επιμελήθηκε ο αγαπημένος της στιλίστας αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να πούμε ότι μας άρεσε πολύ. Σας έχουμε πει ότι τα κοστούμια είναι έντονη τάση και επίσης σας έχουμε παρακινήσει πολλές φορές να αποκτήσετε και εσείς τουλάχιστον ένα. Ιδιαίτερα τώρα που είναι άνοιξη μπορείτε να προτιμήσετε ένα σε παστέλ απόχρωση, το οποίο φυσικά μπορείτε να φορέσετε σε πολλές περιστάσεις και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Επιπλέον χρήσιμα για το στιλ σας θα φανούν τόσο το σακάκι, όσο και το παντελόνι, καθώς μπορούν να φορεθούν και μαζί και χωριστά. Κοστούμι λοιπόν επέλεξε και η Φαίη Σκορδά για να δώσει το παρών στον αρραβώνα της συνεργάτιδάς της Μαίρης Αρώνη και μάλιστα σε μια παστέλ απόχρωση. Το γαλάζιο χρώμα της ταίριαζε απόλυτα και ήταν κατάλληλο για την περίσταση καθώς ήταν κομψό, με formal χαρακτήρα, αλλά όχι υπερβολικά επίσημο και σε κλασική γραμμή. Το συνδύασε με λευκό τοπ και λευκά πέδιλα ενώ μας άρεσε πολύ και το ότι κράτησε μια ροζ τσάντα, δημιουργώντας ένα πολύ αρμονικό αποτέλεσμα με ρομαντική διάθεση.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε τι να φορέσετε σε μια αντίστοιχη περίσταση, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το κοστούμι. Είναι η επιλογή που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με τον πιο chic τρόπο, μιας και οι περισσότερες επιλέγουν φορέματα. Τέλος μην ξεχνάτε πως μπορείτε να φορέσετε το κοστούμι σας ακόμα και με sneakers, δημιουργώντας ένα casual αποτέλεσμα, κατάλληλο ακόμα και για το γραφείο. Δοκιμάστε το.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα