Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ύψος 1,72 μ: Πόσα κιλά ζυγίζει και πώς έχασε extra βάρος μετά το Survivor;

Ήταν χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες αλλά και πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που φέτος βλέπουμε στο Survivor Πανόραμα αλλά στο DWTS6.  Όπως ίσως γνωρίζετε, η γοητευτική αθλητικογράφος, είναι και αθλήτρια του Pole dancing. Έχει τεράστια αδυναμία στα τατουάζ ενώ όπως είχαμε δει και στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου έχει και ένα πολύ σέξι σώμα. Μάλιστα, κατάφερε να χάσει κι άλλο βάρος με το που επέστρεψε από το παιχνίδι επιβίωσης.

evridiki valavani

Η Ευρυδίκη έχει ύψος 1,72 μ. και ζυγίζει 56 κιλά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε μιλήσει σχετικά με τις διατροφικές αλλά και fitness συνήθειές της. «Πριν αρχίσω το χορό, που τώρα είναι στη ζωή μου επί 8 ώρες καθημερινά, γυμναζόμουν περίπου 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Περισσότερο έκανα αερόβια, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και TRX» λέει. Η Ευρυδίκη τρώει από όλα τα είδη των τροφών και δεν αποκλείει τίποτα από τη διατροφή της. «Τρώω τα πάντα, σίγουρα προσέχω κι αν είναι να φάω κάτι παχυντικό θα το φάω με μέτρο. Αν αποφεύγω κάτι περισσότερο, είναι τα τηγανητά. Δεν είμαι freak με τη διατροφή μου» τονίζει.

evridiki-valavani-people-247-2

Όταν η αθλητικογράφος σταμάτησε τον πρωταθλητισμό, πήρε κάποια κιλά, αλλά ποτέ σε υπερβολικό βαθμό ώστε να μην μπορεί να τα χάσει ή να μην της αρέσει το σώμα της. Ακόμα και σήμερα, όταν θέλει να χάσει 2 με 3 κιλά, θα το κάνει χωρίς υπερβολές. «Θα ακολουθήσω καλύτερη διατροφή. Θα αποφύγω τα γλυκά και το junk food και θα κάνω πιο έντονη αερόβια άσκηση». Όπως λέει, το κακό συνήθειο που έχει είναι πως πολλές φορές δεν προλαβαίνει να φάει πρωινό, γεγονός που αναπληρώνει με ένα πλούσιο μεσημεριανό. Κάνει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία πριν φορέσει το μπικίνι της; «Όχι. Προσέχω όλο το χρόνο. Να γίνονται όλα με μέτρο και η γυμναστική και η διατροφή» καταλήγει.

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα