Η Ευγενία Μανωλίδου έπεσε από μια τριήρη στη θάλασσα

Η Ευγενία Μανωλίδου αποφάσισε να επισκεφτεί την τριήρη Ολυμπιάς, κάτι που ο χρόνος έδειξε δεν ήταν η πιο σωστή επιλογή. Γιατί; Επειδή μια φαινομενικά ήρεμη, εκπαιδευτική εκδρομή εξελίχθηκε σε ατύχημα για τη μουσικό που αφού αποβιβάστηκε από το ιστορικό πλοίο, κατά την προσπάθεια της να προστατεύσει τους παρευρισκόμενους να μην υπερβούν τη ζώνη ασφαλείας στον προβλήτα, έπεσε η ίδια στη θάλασσα.

Το Λιμενικό έσπευσε να τη διασώσει και τελικά την έβγαλαν από τη θάλασσα. Το περιστατικό σχολίασε ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης που σε μία προσπάθεια να ειρωνευτεί την γυναίκα του Άδωνι Γεωεργιάδη ανέβασε μια φωτογραφία από παλιότερη επίσκεψη της σε τριήρη και όχι τη χτεσινή που κατέληξε σε αυτό το φιάσκο.

Το σχόλιο του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να μην απαντηθεί από τον Άδωνι Γεωργιάδη που θέλησε να υπερασπιστεί τη γυναίκα του και να παρεθέσει τη δική του εκδοχή των γεγονότων. Το Twitter ήταν η πλατφόρμα που επέλεξε να το κάνει όπως βλέπετε παρακάτω.

Ευτυχώς η Ευγενία Μανωλίδου δεν έπαθε τίποτα και είναι απόλυτα υγιής μετά την ατυχή εμπειρία  της και πλέον τώρα μπορούμε όλοι μαζί να παραδεχτούμε ότι αφού η γυναίκα είναι μια χαρά, υπάρχει κάτι αστείο στην είδηση αυτή και μας έχει φέρει ένα αβίαστο χαμόγελο διαβάζοντάς της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα