Η Έβελυν Καζαντζόγλου μας δείχνει τι να φορέσουμε όταν κάνει κρύο την άνοιξη
Instagram @evelynkazantzoglou

Μπορεί να έχουμε καλωσορίσει και επισήμως την άνοιξη, ωστόσο οι θερμοκρασίες θυμίζουν λίγο χειμώνα. Αυτός ο άστατος καιρός μάλιστα μας δημιουργεί ακόμα μία νέα πρόκληση. Πώς μπορούμε να συνδυάσουμε τα ρούχα μας με τέτοιο τρόπο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ανοιξιάτικο, αλλά να είμαστε προστατευμένες από τις εναλλαγές της θερμοκρασίας;

Το trick που ακολουθούν οι περισσότερες fashionistas είναι πως επιλέγουν κομμάτια, τα οποία είναι σε χαρούμενες ανοιξιάτικες αποχρώσεις και τα συνδυάζουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να τα φορέσουν ακόμα και τις ημέρες της άνοιξης που έχει κρύο.

Έμπνευση για να πετύχουμε ένα τέτοιο σύνολο μας προσφέρει η Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα άκρως εντυπωσιακό σύνολο. Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φόρεσε μία ψηλόμεση statement παντελόνα με χρωματιστές παγέτες με metallic υφή, η οποία είναι ιδανική για φέτος την άνοιξη και τη συνδύασε με ένα ζιβάγκο σε βιολετί απόχρωση, δημιουργώντας έτσι ένα super stylish σύνολο. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι λευκά ankle boots και με μία λευκή ζώνη με χρυσή αγκράφα. Αυτό το σύνολο είναι ιδανικό λοιπόν για τις ημέρες που θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανοιξιάτικο σύνολο, αλλά να νιώθουμε και άνετα αν έχει λίγο περισσότερο κρύο.

Instagram @evelynkazantzoglou

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα