Top 10: Αυτά είναι τα beauty προϊόντα που ξεχωρίσαμε το 2019 και θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το 2020
Instagram @pamarias

[ap_gallery id=”7016″]

Ένας ακόμα χρόνος φτάνει στο τέλος του και αυτές είναι οι ημέρες που εκτός των parties, οι περισσότεροι κάνουμε και έναν απολογισμό του χρόνου που πέρασε. Κάποιοι σκέφτονται τι έκαναν και τι όχι το 2019, ενώ κάποιοι άλλοι –ξεκάθαρα εμείς- σκεφτόμαστε ποια καλλυντικά προϊόντα δοκιμάσαμε, ποια μας άρεσαν, ποια θα δοκιμάζαμε και ποια είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Εάν είσαι και εσύ beauty junkie είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνεις απολύτως τι εννοώ. Προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, δερμοκαλλυντικά, σαμπουάν και μάσκες βρήκαν τη δική τους θέση στο νεσεσέρ σου αυτή την χρονιά, ενώ σίγουρα υπάρχει χώρος και για πολλά νέα προϊόντα.

Κάποια σε απογοήτευσαν, κάποια όμως σε ενθουσίασαν και σίγουρα θα αγοράσεις ξανά. Σε αυτά ακριβώς θέλουμε να εστιάσουμε και εμείς. Έτσι, η ομάδα του InStyle δημιούργησε το top 10 των καλλυντικών που δοκιμάσαμε, ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα στο 2019 και σου τα παρουσιάζουμε.

 

Δες επίσης τα αξεσουάρ μαλλιών που θα αναβαθμίσουν τα party looks σου:

[ap_gallery id=”7011″]

 

Αυτά είναι τα αρώματα που μπορείς να χαρίσεις στις γυναίκες της ζωής σου και να τις κάνεις πολύ χαρούμενες αυτές τις γιορτές:

[ap_gallery id=”6965″]

 

[ap-read-more post=”634943″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα