Η Ευαγγελία Αραβανή κρατούσε το καλύτερο για το τέλος
NDP Photo Agency

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από το χθεσινό βράδυ και η αλήθεια είναι πως όλοι μιλούν ακόμα για την εμφάνιση που έκανε η Ευαγγελία Αραβανή. Φυσικά αναφερόμαστε στο look που επέλεξε για να παρουσιάσει τον τελικό του Dancing With the Stars που όπως καταλαβαίνετε δε θα μπορούσε παρά να είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

ARAVANI

Μετά από διάφορες εμφανίσεις της λοιπόν που ομολογουμένως έκαναν εντύπωση φέτος, η Ευαγγελία επέλεξε για ακόμα μία φορά μία δημιουργία με την υπογραφή της BSB. Συγκεκριμένα την είδαμε με ένα γαλάζιο, κοντό, στράπλες φόρεμα διακοσμημένο με φτερά, το οποίο μας άρεσε πολύ. Το εν λόγω φόρεμα ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Ευαγγελίας και για να πούμε την αλήθεια, δε μπορούμε να φανταστούμε άλλη γυναίκα να το φοράει και να το υποστηρίζει τόσο καλά, μιας και είναι γνωστό ότι τα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τα φτερά, προσθέτουν όγκο στη σιλουέτα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο βέβαια, και για να αποφύγει ένα υπερβολικά boxy και όχι ιδιαίτερα κολακευτικό αποτέλεσμα, η παρουσιάστρια με τη βοήθεια της στιλίστριάς της, Έλενας Παπασταύρου, αποφάσισε να βάλει μία ζώνη στη μέσα για να τονίσει τη φυσική καμπύλη του σώματος και να πετύχει μία πιο ωραία εικόνα τελικά. Το look ολοκλήρωσε με πέδιλα που ήταν ασορτί με τη ζώνη και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια και τελικά ήταν πραγματικά κούκλα.

Να πούμε σ’ αυτό το σημείο πως τα φτερά έχουν κάνει δυναμικό comeback σαν διακοσμητικό στοιχείο και ήδη τα έχουμε δει σε πολλές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά και στην πασαρέλα.

Valentino couture
Pixelformula

Valentino Couture Spring 2018

Getty Images
Getty Images

H Rita Ora στα Brit Awards 2018 με Ralph & Russo Couture.

angelina jolie critics choice awards
Getty Images

H Angelina Jolie στα 2018 Critics’ Choice Awards με Ralph & Russo Couture.

Getty Images
Getty Images

H Poppy Delevingne στα London Evening Standard Theatre Awards με Prada.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα