Η εταιρεία Lynne και η Κατερίνα Καινούργιου ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ΑΜΥΜΩΝΗ
Την Παρασκευή 22/5 στις 19:00 στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE στο Μαρούσι, η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε αγαπημένα κομμάτια της συλλογής Lynne by Katerina Kainourgiou S/S ’15. Βέβαια αυτή τη φορά το σημαντικότερο της υπόθεσης ήταν η ανακοίνωση μιας ενέργειας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 

Ένα υπέροχο, stylish φόρεμα έχει σχεδιαστεί για έναν πολύ σημαντικό σκοπό αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα προσφερθεί στην ΑΜΥΜΩΝΗ (Πανελλήνιο Σύλλογο Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες). Το εν λόγω φόρεμα είναι διαθέσιμο στο www.lynne.gr και στα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Celebrities, προσωπικοί φίλοι της Κατερίνας Καινούργιου και όχι μόνο, άνθρωποι από τον χώρο της μόδας και του Τύπου, έδωσαν το παρών, στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια ενώ όσοι βρέθηκαν στο event είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους με έκπτωση 15%.

Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε συγχαρητήρια τόσο στην παρουσιάστρια όσο και στη Lynne που με την ενέργειά τους στηρίζουν έναν τόσο σημαντικό σκοπό.

Διαβάστε ακόμα:

Να τους ζήσει! Οι πρώτες εικόνες από τη βάφτιση του γιου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Eurovision 2015: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του αποψινού look της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα