Η εντυπωσιακή λεπτομέρεια στο παλτό της Daenerys που δεν είχαμε προσέξει
Instagram @emiliaclarkeig

O χειμώνας ήρθε για τα καλά στο Game of Thrones με την Daenerys να επιλέγει ένα εκπληκτικό γούνινο παλτό για να την κρατήσει ζεστή στον Βορρά. Την πρώτη φορά που είδαμε το παλτό της Daenery’s ήταν στο έκτο επεισόδιο του 7ου κύκλου της σειράς, όταν βρέθηκε στο γκρεμό του Dragonstone κι ετοιμαζόταν να πετάξει με τους δράκους της.

Το παλτό που πλέον το φοράει συνέχεια στον 8ο κύκλο, παραπέμπει σε στρατιωτικό στιλ με την σκληρή υφή του και τις ψηλές βάτες ενώ είναι από λευκή γούνα με έντονες γραμμές σε όλο το μήκος του ρούχου, οι οποίες στενεύουν στην περιοχή του γιακά και τους ώμους.

Η Daenerys με την εμφάνιση της με το λευκό παλτό θυμίζει βασίλισσα του πάγου. Αυτό που δεν είχαμε προσέξει, βέβαια, είναι η λεπτομέρεια που βρίσκεται στην πίσω πλευρά με ζικ ζακ γραμμές σε μπεζ απόχρωση γούνας εκτεινόμενη σαν μακριά ουρά. Μοιάζει πολύ με ουρά δράκου, δείχνοντας την ιδιότητά της αλλά και τον δυναμισμό του χαρακτήρα της. Άλλωστε, αν ερχόταν μια γυναίκα πάνω σε ένα δράκο φορώντας αυτό το παλτό κι εμείς θα θέλαμε να της δώσουμε τον Iron Throne!

Ακολουθήστε το InStyle στο Ιnstagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα