Η Emily Ratajkowski υπερασπίζεται τον σύζυγό της που δεν πληρώνει το ενοίκιο του διαμερίσματος στην Νέα Υόρκη
Getty Images

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση για την Emily Ratajkowski και τον σύζυγό της που δεν πληρώνει το ενοίκιο του σπιτιού όπου μένουν με τα δημοσιεύματα να κατηγορούν τον Sebastian Bear-McClard ότι εκμεταλλεύται την νομοθεσία σχετικά με τα ενοίκια της Νέας Υόρκης

Σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Post, ο σύζυγος του διάσημου μοντέλου και ηθοποιού, Sebastian Bear-McClard,παραγωγός ταινιών και ηθοποιός, χρωστάει στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματός του ενοίκια ύψους 120 χιλιάδων δολαρίων με το συμβόλαιο να έχει λήξει από το 2017. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο McClard εκμεταλλεύεται ένα παραθυράκι στη νομοθεσία που προστατεύει τους καλλιτέχνες που δεν έχουν πολλά έσοδα. 

Το ζευγάρι έχει δεχτεί ειρωνικά σχόλια από τον Τύπο σχετικά με αυτό, καθώς λέγεται  ότι η κοινή τους περιουσία ανέρχεται στα 17 εκατομμύρια δολάρια και πως είναι αδύνατον να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε ένα ενοίκιο 4.900 χιλιάδων δολαρίων τον μήνα. 

Η Emily Ratajkowski αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες μέσω  του Twitter υπερασπιζόμενη τον σύζυγο της :”Ο σύζυγος είναι 38 και όχι 31,είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός ταινιών και έτσι το να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι είναι πλούσιος είναι ωραίο αλλά δε βασίζεται στην πραγματικότητα. Μεγάλωσε στην γειτονιά που ζει τώρα.Οι γονείς του που ήταν καλλιτέχνες αναγκάστηκαν να μετακομίσουν από τα σπίτια τους στην Νέα Υόρκη,επειδή δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν οικονομικά”.

Όπως εξήγησε η διάσημη σταρ: “Μετακόμισα μαζί του πριν ένα χρόνο και νιώθω περήφανη που μάχεται για το καλό ενάντια σε όμιλο ακίνητων που αγόρασε το κτίριο στο οποίο ζει για 40.000 δολάρια και συνεχίσει να παραπληροφορεί τους ένοικους προς όφελος του.Η Νέα Υόρκη έχει αλλάξει τόσο πολύ και είναι ντροπή οι άνθρωποι που εργάζονται σε καλλιτεχνικούς τομείς να αναγκάζονται να μετακομίζουν από την πόλη».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα