Μαλλιά

Η Emily Ratajkowski έκανε καρέ και απέδειξε πως δεν χρειάζεται μακριά μαλλιά για να δείχνει σέξι

Την προτιμάτε με πιο κοντά ή πιο μακριά μαλλιά;

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

Splash News

Splash News

Short hair, don’t care ήταν το μότο της Emily Ratajkowski για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των φετινών Χρυσών Σφαιρών. Το εντυπωσιακό μοντέλο έκλεψε για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις, όχι όμως μόνο λόγω του πληθωρικού της μπούστου, αλλά και λόγω του πολύ κομψού καρέ της. Η πρώτη μας σκέψη όταν την είδαμε ήταν πως πρόκειται για ένα faux bob, δηλαδή ένα «ψεύτικο» καρέ, με τα μαλλιά πιασμένα στο ύψος των ώμων, αλλά μετά από έρευνα ανακαλύψαμε πως πρόκειται για την μισή αλήθεια.

emily-bob

Όπως αποκάλυψε ο celebrity hairstylist Christian Wood που επιμελήθηκε αυτό το look της Emily, η αρχική τους σκέψη ήταν να δημιουργήσουν ένα faux bob, αλλά η ίδια αποφάσισε πως ήθελε να το υιοθετήσει μόνιμα. «Η Emily ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό και τολμηρό. Έκοψα κάποια από τα μαλλιά της στην κορυφή και αρκετούς πόντους στο πλάι για να ενωθούν καλύτερα με το καρέ που δημιουργήσαμε. Μετά τα βραβεία σκοπεύουμε να κόψουμε ακόμα περισσότερο μήκος και να δημιουργήσουμε μία φράντζα στο πλάι για να δείχνει πιο φυσικό», εξήγησε ο ίδιος.

Ακόμα κι αν τα μαλλιά της δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σωστό μήκος για να θεωρούνται καρέ, το αποτέλεσμα μας αρέσει ήδη πολύ και κυρίως αποτελεί απόδειξη πως δεν είναι μόνο τα μακριά μαλλιά σέξι. Εσείς πώς την προτιμάτε;

Διαβάστε επίσης:

Golden Globe Awards: Οι beauty εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

Golden Globes Beauty: Βρήκαμε τις πιο fun φωτογραφίες από την προετοιμασία των stars

Trend Alert: Οι πέντε πιο δυνατές τάσεις στα μαλλιά για το 2017

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή