Οι Ελληνίδες celebrities λατρεύουν το κόκκινο: 5 looks που το αποδεικνύουν
Instagram @katken85

Δεν είναι απαραίτητο να είστε ειδικός της μόδας για να καταλάβετε πως τα χρώματα που επιλέγετε να φορέσετε σημαίνουν κάτι για εσάς. Τα χρώματα των ρούχων μας δεν τα επιλέγουμε τυχαία, είναι ένα μέσο έκφρασης είτε το κατανοούμε είτε όχι.

Αν για παράδειγμα έχετε μία ιδιαίτερη αδυναμία στις αποχρώσεις του κόκκινου, οι οποίες είναι δυναμικές, έντονες και σημαίνει πως σίγουρα δεν θέλετε να περάσετε απαρατήρητες. Το κόκκινο είναι μία από τις αγαπημένες αποχρώσεις για εμάς τις γυναίκες για πολλούς λόγους. Όποιο και αν είναι το στιλ ή η απόχρωση της επιδερμίδα μας μπορούμε να βρούμε ρούχα σε απόχρωση του κόκκινου και να δημιουργήσουμε πολύ λαμπερές και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που οι ελληνίδες celebrities λατρεύουν αυτό το χρώμα και το επιλέγουν συχνά για τις εμφανίσεις τους. Από τη Δούκισσα Νομικού μέχρι τη Φαίη Σκορδά και από την Τατιάνα Στεφανίδου μέχρι και την Έβελυν Καζαντζόγλου, συγκεντρώσαμε πέντε looks των αγαπημένων μας fashionistas σε κόκκινο που μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Και παρόλο που όπως θα παρατηρήσετε τα looks είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, έχουν ένα κοινό στοιχείο. Είναι ιδανικά για τις επίσημες εμφανίσεις σας αυτή την περίοδο αν δεν θέλετε να περάσετε απαρατήρητες.

 

Παντελόνα

Instagram @dutchesss_

Two pieces 

Instagram @evelynkazantzoglou

Suit

Instagram @fayskorda

Midi dress

Instagram @katken85

High waisted skirt

Instagram @tatistefanidou

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα