Οι ελληνίδες celebrities αγαπούν τα κόκκινα μαγιό και αυτά τα looks το αποδεικνύουν
Instagram @chrismpo

Τα μαγιό λειτουργούν για εμάς τις γυναίκες ακριβώς όπως και τα ρούχα. Πρέπει να κάνουμε πολλές δοκιμές μέχρι να βρούμε εκείνο που ταιριάζει στο στιλ, τη σιλουέτα και το lifestyle μας. Αυτό σημαίνει πως κάθε μία από εμάς επιλέγει και από ένα διαφορετικό τύπο μαγιό, ώστε να τονίσουμε τα σημεία που θέλουμε και ίσως να κρύψουμε κάποια άλλα.

Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και με τα χρώματα ή τα μοτίβα. Σε αυτή την περίπτωση όλες μας μπορούμε να υιοθετήσουμε τις τάσεις της μόδας και να φορέσουμε ένα μαγιό στην αγαπημένη μας απόχρωση. Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα μία από τις χρωματικές τάσεις στα μαγιό που έχουμε ξεχωρίσει είναι το κόκκινο.

Το διαχρονικά αγαπημένο μας κόκκινο, σε κάθε του απόχρωση, πιο έντονη ή πιο σκούρα έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τις γυναίκες. Φυσικά και οι celebrities υιοθέτησαν αυτή την τάση, προσθέτοντας στη συλλογή τους μπικίνι και ολόσωμα μαγιό στο hot χρώμα του καλοκαιριού.

 

View this post on Instagram

 

?????ℝ ??????? ? time for my red ?????? __________________________ #summer #bikini #prettymeswimwear #summer2k19 #sealover #bikinilover

A post shared by Athina (@athinao1konomakou) on

 

View this post on Instagram

 

#highsummer19 #nowonline #marksandspencer

A post shared by Evelyn Kazantzoglou Official (@evelynkazantzoglou) on

 

View this post on Instagram

 

1 MILLION VIEWS ?Ti ? #josephine #TI

A post shared by Josephine (@josephinewendel) on

 

 

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα