Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε το φόρεμα που της ταιριάζει περισσότερο από οτιδήποτε

Η Ελένη Μενεγάκη φέτος έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα σε στιλιστικό επίπεδο. Ο Γιάννης Τράκας είναι ο νέος στιλίστας που έχει αναλάβει να επιμελείται τις εμφανίσεις της στην εκπομπή και φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι ξέρει πολύ καλά τι ταιριάζει και τι όχι στην παρουσιάστρια με αποτέλεσμα τα looks της να γίνονται όλο και καλύτερα. Η αλήθεια βέβαια είναι πως ό,τι και αν φορέσει εμείς πάντα την προτιμούμε με απλά και κλασικά σύνολα, τα οποία της ταιριάζουν πολύ και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη φυσική ομορφιά της. Πολλές φορές λοιπόν την έχουμε δει να φοράει μεταξύ άλλων και shirt dresses. Τα φορέματα που θυμίζουν πουκάμισα λοιπόν είναι μία επιλογή που η Ελένη κάνει συχνά και που εμείς επικροτούμε πλήρως. Μην ξεχνάτε ότι η πρώτη της εμφάνιση στην πρεμιέρα της εκπομπής της γι’ αυτή τη σεζόν που διανύουμε, ήταν με ένα λευκό shirt dress του Σπύρου Στεφανουδάκη, που είχε αποσπάσει πάρα πολύ καλές κριτικές.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Αυτή μάλλον ήταν η αφορμή για την Ελένη για να καταλάβει πόσο της πάνε τα shirt dresses και να αποφασίσει να φοράει φορέματα αυτής της λογικής πιο συχνά από ότι στο παρελθόν. Πρόσφατα μάλιστα φόρεσε ένα αμάνικο shirt dress σε έντονο μπλε χρώμα που και πάλι είχε σχεδιάσει ο Σπύρος Στεφανουδάκης.  

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Αυτή τη φορά προτίμησε να το συνδυάσει με χρυσά αξεσουάρ, αυτός άλλωστε είναι ένας πολύ σωστός και απόλυτα καλοκαιρινός συνδυασμός, που μπορείτε φυσικά να αντιγράψετε και εσείς για τις εμφανίσεις σας στις διακοπές σας και όχι μόνο. Γενικά, αν και σκούρο, το μπλε είναι ένα χρώμα που φοριέται πολύ έντονα το καλοκαίρι και ιδιαίτερα τα ρούχα με navy διάθεση είναι το απόλυτο must have. Ας επιστρέψουμε όμως στην Ελένη και στα shirt dresses. Αν δεν σας έχουμε πείσει ακόμα για το πόσο της ταιριάζουν, συγκεντρώσαμε πιο κάτω όλες τις φορές που παρουσίασε την εκπομπή της φορώντας ένα σύνολο σ’ αυτή τη λογική, για να δείτε πόσο κομψή και καλοντυμένη ήταν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Χειμωνιάτικη ή και πιο καλοκαιρινή, είμαστε πλέον βέβαιοι πως τα shirt dresses είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει η Ελένη Μενεγάκη και ελπίζουμε να την κάνει όλο και πιο συχνά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα