Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε για shopping με τα πανάκριβα παπούτσια που φορούν όλες οι fashionistas

Θα έχετε παρατηρήσει σίγουρα ότι ο οίκος Gucci, από τότε που το τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης ανέλαβε ο Alessandro Michele, βρίσκεται πολύ έντονα στο προσκήνιο. Δεν υπάρχει fashionista που δεν έχει τουλάχιστον ένα fashion item με την υπογραφή του και η αλήθεια είναι πως και εμείς σας προτείνουμε με τη σειρά μας, αν θέλετε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για κάτι, τότε αυτό να είναι Gucci. Ένα από τα κομμάτια λοιπόν του Gucci που έχει γίνει πραγματικά ανάρπαστο, είναι ένα ζευγάρι παπούτσια. Τα slippers με την υπογραφή του ιταλικού Οίκου σε όλες τους τις εκδοχές είναι πλέον κλασικά και δε λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Έχουμε δει να τα φορούν όλες και μάλιστα με αμέτρητους τρόπους.

Papadakis Press
Papadakis Press

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν είναι μία από αυτές που τα έχουν ήδη προσθέσει στη ντουλάπα τους και δεν την αδικούμε καθόλου, μιας και αυτά τα παπούτσια είναι φτιαγμένα από μαλακό δέρμα πολύ υψηλής ποιότητας και όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ άνετα και κατάλληλα για να τα φοράει κανείς καθημερινά. Η παρουσιάστρια επέλεξε την κόκκινη, backless εκδοχή τους, και τα συνδύασε με φούξια, cropped παντελόνι σε ίσια γραμμή. Σας έχουμε πει άλλωστε ξανά ότι ο συνδυασμός του φούξια με το κόκκινο είναι ένας από τους αγαπημένους μας και φυσικά επικροτούμε την επιλογή της, αλλά θα προτιμούσαμε να έχει φορέσει από πάνω ένα denim jacket και σίγουρα να είχε αποφύγει τη φλοράλ ζώνη. Σε γενικές γραμμές όμως, το casual σύνολό της είναι σωστό και στιλάτο.

Αν σας αρέσουν τα παπούτσια της και είστε έτοιμη να ξοδέψετε ένα αρκετά μεγάλο ποσό να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να τα βρείτε εδώ σε πολλές αποχρώσεις. Αν πάλι δεν είστε fan αυτού του στιλ και προτιμάτε περισσότερο τα κλειστά που εδώ που τα λέμε, είναι πιο κλασικά, τότε και αυτά μπορείτε να τα βρείτε εδώ επίσης σε πολλές αποχρώσεις.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα