Η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε στις Σπέτσες για το νέο επαγγελματικό της βήμα

Αν και η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχει στο νησί της Άνδρου, αφού σε κάθε ευκαιρία χαλαρώνει στο σπίτι της εκεί, αυτό το Σαββατοκύριακο το «απάτησε» και βρέθηκε στις Σπέτσες. Μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή, η Ελένη έφυγε για το όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, όχι όμως με την οικογένειά της, ούτε με τους συνεργάτες της εκπομπής της. Βλέπετε, η παρουσιάστρια συνεργάζεται εδώ και πολλές σεζόν με την L’Oreal Paris, με την οποία έκανε στις Σπέτσες –και πιο συγκεκριμένα στο Poseidonion Grand Hotel- τα γυρίσματα για τη νέα τους καμπάνια.

#eleni … μετά το γύρισμα ….#spetses #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

«Είχε υπέροχο καιρό, πετάξαμε κανονικά, επέστρεψα. Είχα αυτήν την αγωνία… Πήγα στο υπέροχο νησί, στις Σπέτσες, έφυγα κατευθείαν μετά από εδώ γιατί υπήρχε λόγος. Ένας καιρός φανταστικός αλλά δεν είδα τίποτα από Σπέτσες. Ήμουν μέσα σε ένα ξενοδοχείο, υπέροχο βέβαια, καταπληκτικό, αλλά 9 η ώρα που με αφήναν ελεύθερη, ούτε για φαί δεν προλάβαινα να πάω έξω», είπε η ίδια χαρακτηριστικά στη σημερινή εκπομπή της, μιλώντας για το ταξίδι στους συνεργάτες της.
#Eleni @miorta miorta #stephanelancien #lorealparisgr @stephanelancien @david_nissen Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις
Εμείς πάντως ανυπομονούμε να δούμε την νέα αυτή καμπάνια! Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα