Η Ελένη Μενεγάκη σας δείχνει πώς να φορέσετε το πορτοκαλί απο το πρωί ως το βράδυ

 

H Ελένη Μενεγάκη μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές αλλά δεν ξεχνάει να πληροφορεί όλους τους fans της για τις κινήσεις της και έτσι έχει γεμίσει το feed μας με φωτογραφίες απο θάλασσες, νησιά και ωραίες εικόνες στις οποίες ποζάρει είτε με μαγιό είτε με αέρινα φορέματα κατάλληλα και για το καλοκαίρι και για την ίδια την παρουσιάστρια που της ταιριάζει πολύ αυτό το πιο χαλαρό στιλ. Μετά απο αυτό το φοβερό Zara ολόσωμο μαγιό και το μπικίνι απο το Kiini η ξανθιά παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο Instagram με ένα μακρύ πορτοκαλί φλοράλ φόρεμα Pretty Me Swimwear το οποίο ταιριάζει πολύ στις ξανθές και ειδικά όσες έχουν αποκτήσει και αυτό το διακριτικό μαύρισμα της Ελένης.

 

Αντιγράψτε το look της και φορέστε το μάξι φόρεμα απο το πρωί μέχρι το βράδυ στις διακοπές σας. Για το πρωί συνδυάστε το με flip flops και μια μεγάλη ψάθινη τσάντα και τα μαλλιά σας πιασμένα σε ένα top knot και το βράδυ με ένα ζευγάρι πλατφόρμες ένα έντονο φούξια τσαντάκι και ασορτί κραγιόν για το απόλυτα colourblock look.  Αν θέλετε να το φορέσετε και στην πόλη σας προτείνουμε να το ταιριάξετε με πιο ήσυχο μέικαπ σε nude αποχρώσεις και ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια.

Αν σας αρέσει κι εσάς όσο σ’ εμάς αυτό το φόρεμα σας πληροφορούμε ότι κοστίζει 41.93 € και μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ. Μάλιστα αν είστε τύπος που σας αρέσει να φοράτε ασορτί outfit και μαγιό σας έχουμε να σας δείξουμε και αυτό το πολύ ωραίο μαγιό στο ίδιο print.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα