Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με το πιο ωραίο, λευκό μπικίνι και «ρίχνει» το internet

Τι κι αν διανύει την δεκαετία των 40; Η Ελένη Μενεγάκη έχει σώμα που θα ζήλευαν πολλές εικοσάχρονες και μόλις το απέδειξε με την πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Οι διακοπές της στα όμορφα νησιά των Κυκλάδων συνεχίζονται και αυτές τις μέρες βρίσκεται στα Κουφονήσια, από όπου ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία της που την δείχνει να ποζάρει με ένα λευκό μπικίνι και ένα ασορτί, αραχνοΰφαντο πανωφόρι.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε πώς γίνεται να διατηρεί αυτή τη σιλουέτα με τέτοια ευκολία, κυρίως αφού η ίδια έχει παραδεχτεί πως δεν κάνει γυμναστική. Η κοιλιά της; Επίπεδη. Τα πόδια της; Χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας.

Δεν μπορούμε φυσικά να μην αναφέρουμε πως οι διακοπές έχουν μετατρέψει την Ελένη σε επαγγελματία instagramer, με πόζες που εγγυώνται να μαζέψουν αμέτρητα likes και σχόλια και καθημερινή αλλαγή μαγιό, όπως θα έκανε κάθε fashionista που σέβεται τους followers της. Σήμερα μπικίνι σε boho στιλ, χθες ολόσωμο μπλε μαγιό με λευκές λεπτομέρειες και μπλε ψάθινο καπέλο, αύριο τι άραγε; Ανυπομονούμε να δούμε!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα