Η Ελένη Μενεγάκη «έσκισε» στο κόκκινο χαλί των Καννών

Αν ακολουθείτε στο Instagram την Ελένη Μενεγάκη, θα έχετε ήδη δει τις εμφανίσεις που έχει κάνει στις Κάννες. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ελληνικού κοινού βρίσκεται εκεί στα πλαίσια της συνεργασίας της με τη L’ Oréal, μιας και η εταιρεία είναι official make up partner του Φεστιβάλ Κινηματογράφου που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες. Έτσι η Ελένη συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση και φυσικά μοιράζεται με τους fans της στιγμιότυπα που δείχνουν και πόσο ωραία ντύνεται αλλά και πόσο καλά περνάει εκεί, αν κρίνουμε από το συνεχώς χαμογελαστό πρόσωπό της.

Φανταζόμαστε όμως ότι από όλα όσα κάνει σ’ αυτό το ταξίδι, η πιο σημαντική εμπειρία για την Ελένη Μενεγάκη είναι το να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, ανάμεσα σε stars διεθνούς φήμης, μιας και όπως ξέρετε, κάθε χρόνο αμέτρητοι δίνουν το παρών στην πολύ σημαντική, κινηματογραφική διοργάνωση. Όπως καταλαβαίνετε και η «δική μας» Ελένη δε θα μπορούσε παρά να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στιλιστικά και από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της, μπορούμε να πούμε ότι τα κατάφερε και πως ήταν πραγματικά κούκλα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Η Ελένη λοιπόν μετά από δύο πιο απλές εμφανίσεις που μας έδειξε, κρατούσε το καλύτερο για το τέλος και συγκεκριμένα για το κόκκινο χαλί. Χθες λίγο πριν αναχωρήσει για την πρεμιέρα που θα παρακολουθούσε, φωτογραφήθηκε και ανέβασε την εικόνα στο Instagram της δείχνοντάς μας τι φόρεσε. Ένα μάξι φόρεμα με παγέτες και κρόσσια από την τελευταία συλλογή των Mi-Ro, αλλά φτιαγμένο ειδικά για την ίδια, σε φλογερή, κόκκινη απόχρωση, ήταν η επιλογή της. Το συνδύασε με κόκκινη τσάντα και ψηλοτάκουνα παπούτσια και τα δύο Casadei ενώ επιπλέον φόρεσε και διακριτικά κοσμήματα που ολοκλήρωναν ιδανικά το συγκεκριμένο σύνολο. Τόσο τα μαλλιά όσο και το μακιγιάζ της δεν είχαν ίχνος υπερβολής, όπως ακριβώς έπρεπε δηλαδή για ένα τόσο εντυπωσιακό φόρεμα, που από μόνο του είναι ικανό να κάνει statement.

Πώς σας φάνηκε λοιπόν η παρουσιάστρια; Πιστεύετε ότι ήταν αντάξια των περιστάσεων;

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα