Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα σύνολο εμπνευσμένο από τη Melania Trump

Δε μπορούμε να κρύψουμε το ότι η Ελένη Μενεγάκη μας εξέπληξε με τη σημερινή εμφάνισή της. Το θέμα δεν είναι ότι φόρεσε κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά ότι αποκάλυψε την έμπνευσή της πίσω από το συγκεκριμένο look. Η αγαπημένη παρουσιάτρια του ελληνικού κοινού λοιπόν σήμερα μίλησε για την total white εμφάνιση της Melania Trump, η οποία σχολιάστηκε θετικά από όλο τον κόσμο. Και η Ελένη δήλωσε πόσο πολύ άρεσε και στην ίδια το look της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής και μάλιστα είπε επιπλέον ότι σκεφτόταν πολύ έντονα να αντιγράψει τη συγκεκριμένη εμφάνιση της Melania σε κάποιο event. Τελικά βέβαια αποφάσισε να είναι πιο απλή στην εκπομπή της, μιας και όπως χαρακτηριστικά σχολίασε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, το καπέλο ήταν κάπως υπερβολικό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Έτσι η Ελένη σήμερα εμφανίστηκε με ένα ροζ, στενό, off-the-shoulder φόρεμα με βολάν στο πάνω μέρος, το οποίο ήταν στενό και κολάκευε ιδιαίτερα τη σιλουέτα της. Η λεπτή ζώνη στη μέση της ήταν επίσης μια κολακευτική επιλογή, αλλά ίσως και να προτιμούσαμε να την είχε αποφύγει. Το look ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα, χρυσά πέδιλα και μαλλιά μαζεμένα ψηλά. Κάτι που θα είχαμε σίγουρα αποφύγει με το συγκεκριμένο σύνολο είναι το κολιέ, μιας και το βολάν στο πάνω μέρος είναι αρκετά busy από μόνο του και αυτό το κολιέ με τα τόσα διακοσμητικά στοιχεία, αν και ταιριάζει πολύ στο πρόσωπό της, δημιουργεί ένα πιο «φορτωμένο» αποτέλεσμα από αυτό που θα θέλαμε τελικά να δούμε.

Το φόρεμά της παρόλα αυτά ήταν μία από τις πιο σωστές επιλογές που έχει κάνει φέτος η Ελένη, της ταίριαζε απόλυτα και επίσης ήταν κατάλληλο και για το ύφος της εκπομπής της. Μπορείτε και εσείς να αντιγράψετε τη συγκεκριμένη εμφάνιση, ακόμα και αν είστε προσκεκλημένη σε γάμο ή βάφτιση, μιας και είναι θηλυκό και σέξι με τον πιο chic τρόπο. Έτσι θα τραβήξετε τα βλέμματα για τους σωστούς λόγους, ενώ μην παραλείψετε και εσείς να το συνδυάσετε με ένα updo, όπως ακριβώς έκανε και η παρουσιάστρια.

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα