Η Ελένη Μενεγάκη έκανε αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε στη σημερινή εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή εκπομπή προέβη σε πολλές αποκαλύψεις όχι μόνο για την προσωπική της ζωή αλλά και για δημόσια πρόσωπα που γνωρίζει προσωπικά. Αν και η παρουσιάστρια για κάποιο διάστημα, ειδικά μετη τη γνωριμία της με τον Ματέο Παντζόπουλο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με το τέταρτο παιδί, είχε σταματήσει τις πολλές αποκαλύψεις, τελευταία έχει επιστρέψει δυναμικά και δεν φοβάται να ξαναμοιραστεί γεγονότα από την ζωή της και όχι μόνο.

Η Ελένη και ο επιχειρηματίας

Σήμερα λοιπόν Παρασκευή, η Ελένη άκουσε με μεγάλη στεναχώρια τον συνεργάτη της Τάσο Τεργιάκη, να ανακοινώνει την είδηση του θανάτου του επιχειρηματία, Αλέξανδρου Σταματιάδη -που έδωσε μάχη με τους ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά στις 2 Απριλίου και δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του μετα από 18 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πολλά χειρουργεία- τον οποίο και γνώριζε η παρουσιάστρια.

Η Ελένη μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω δυο λόγια, γιατί γνωρίζω την οικογένειά του, γνώριζα και τον ίδιο, μιλάμε για έναν υπέροχο άνθρωπο, μια υπέροχη οικογένεια με τρία υπέροχα παιδιά, πολύ αγαπημένα στην Άνδρο γιατί ήταν από την Άνδρο, δεν έχω λόγια. Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα γιατί ήταν Πάσχα, τα χάσαμε, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε, ένας άνθρωπος καλός, ευγενής, χαρούμενος με χιούμορ και τι έτυχε σε αυτή την οικογένεια, δεν ξέρω, ειλικρινά δεν έχω λόγια να πω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Κουράγιο να έχουν, δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, λυπάμαι αφόρητα».

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Η Ελένη και οι αποβολές

Στην εκπομπή όμως η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε μέσω βίντεο και την Έλενα Ασημακοπούλου που σε λίγες εβδομάδες παντρεύεται και θρησκευτικά τον αγαπημένο της Μπρούνο Τσιρίλο. Μάλιστα η ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της τότε που προσπαθούσε για να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, αλλά και στις ατυχίες που της έτυχαν και τις αποβολές που βίωσε. Με αυτή την αφορμή η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει και για τις δικές της άτυχες στιγμές.

«Μπορεί να μην το ξέρετε εσείς, αλλά εγώ έχω χάσει παιδί, εννοώ σε εγκυμοσύνη, είχα ατυχίες δύο φορές, όπως και άλλες πολλές γυναίκες γύρω μας. Σε πάει λίγο πίσω αυτό, δηλαδή θες τον χρόνο σου για να συνέλθεις και να πεις, το ξαναδοκιμάζω, γιατί βαθιά μέσα σου φοβάσαι, μην το αντιμετωπίσεις ξανά», εκμυστηρεύτηκε.

Η Ελένη και η διάσημοι φιλοξενούμενοί της στο Όναρ

bruno cirillo , elena asimakopoulou

Αργότερα αποκάλυψε ότι έχουν κάνει και διακοπές μαζί αφού το ζευγάρι και η κόρη του έχουν βρεθεί στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο άντρας της στην Άνδρο. Η όμορφη μαμά, σχολιάζοντας το ζευγάρι, ανέφερε: «Είναι πολύ ωραίο ζευγάρι, τους έχω ζήσει από κοντά στην Άνδρο. Μείνανε μαζί μας, δεν θυμάμαι πόσο καιρό, περίπου καμιά εβδομάδα. Είναι πολύ ωραίο ζευγάρι, πολύ δεμένοι και πολύ ωραία η σχέση τους και με το παιδί τους και οι τρεις. Μου άρεσαν πάρα πολύ»

Η Ελένη και το διαζύγιο της Ράνιας Θρασκιά

eleni menegaki, rania thraskia

Στην ίδια εκπομπή καλεσμένη στο στούντιο βρέθηκε και η Ράνια Θρασκιά όπου μίλησε πρώτη φορά και για το διαζύγιό της. Η Ελένη τη ρώτησε αν έχασε τις ισορροπίες της λόγω του ότι συνέβησαν ανατροπές στην προσωπική της ζωή και στα επαγγελματικά της και εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά:

“Έχασα τις ισορροπίες μου. Το γεγονός ότι απείχα τηλεοπτικά, αλλά δεν έβγαινα και ως καλεσμένη, ήταν γιατί χρειάστηκα μια πολύ μεγάλη περίοδο για εμένα, να βρω ξανά τις ισορροπίες μου, να σηκωθώ από τα πατώματα, να έχω το αληθινό μου χαμόγελο… Παράλληλα, πρέπει να είσαι όρθιος και δυνατός για να εμπνέεις τους ανθρώπους που σε αγαπούν και στηρίζονται πάνω σου… Αυτά δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη, θέλει πάρα πολλή δουλειά..

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα