Η Ελένη Μενεγάκη δεν κρύβει πια την εγκυμοσύνη της

 

 

Η Ελένη Μενεγάκη δεν κρύβει πια τη φουσκωμένη κοιλίτσα της όπως ακριβώς έκανε όλες τις προηγούμενες ημέρες κατά τη διάρκεια των εκπομπών της, φορώντας ρούχα που έκαναν έντονα ντραπαρίσματα ή σε φαρδιά γραμμή.

Το μόνο που η ίδια έκανε όλο αυτό το διάστημα, ήταν το να ρίχνει μόνο σπόντες για την… ενδιαφέρουσα κατάστασή της και να μιλάει συνεχώς με υπονοούμενα –«Έχω μια ζαλάδα σήμερα…», «Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα», «Δεν πέρασα καθόλου ωραίο Σαββατοκύριακο από τον πόνο», «Τον Φεβρουάριο κάποιος θα λείπει από την εκπομπή» κ.α.

Σήμερα όμως, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να επιβεβαιώσει με τον πιο άμεσο τρόπο πως ναι, περιμένει το τέταρτο παιδί της ζωής της, όπως γράφουν εδώ και μήνες τα περιοδικά και τα blogs.

eleni-menegaki-koilia, peoplegreece, egkimosini

Πιο όμορφη, πιο χαρούμενη και πιο… έγκυος από ποτέ, φορώντας το πρώτο φόρεμα -εφαρμοστό και sexy- που δείχνει τόσο έντονα το πόσο μηνών είναι, ένα δαντελένιο nude με την υπογραφή Danoff (Sparkle), το οποίο συνδύασε  με εντυπωσιακό κολιέ που μπορείτε να βρείτε στο www.dinarozou.gr, ενώ ολοκλήρωσε το look της με γόβες από τα καταστήματα Nak.

Ναι, η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει περάσει σε άλλη φάση, δεν έχει καμία διάθεση πια να κρατήσει τίποτα για τον εαυτό της, ενώ είμαστε σίγουροι πως από στιγμή σε στιγμή θα το ανακοινώσει.

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Μάθαμε που θα περάσει τις φετινές γιορτές

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε 22 φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι της στη Θεσσαλονική

Ελένη Μενεγάκη: «Πέρασα χάλια Σαββατοκύριακο. Δε κουνιόμουν από το κρεβάτι»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα