Η Ελένη Μενεγάκη είναι η «βασίλισσα» του Instagram, καθώς έχει τους περισσότερους followers από κάθε άλλο διάσημο Έλληνα, ωστόσο, εδώ και τρεις μέρες την έχει πιάσει «πονοκέφαλος» με το δημοφιλές social media.
Κατά την διάρκεια της εκπομπής της, την Δευτέρα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι μπαίνει ελάχιστες φορές μέσα στην μέρα στο Instagram, κυρίως όταν είναι πιο χαλαρή και για τον λόγο αυτό συχνά δεν βλέπει τι «ανεβάζουν» οι συνεργάτες της. Επίσης, κάνει ελάχιστα scroll down, ώστε να δει τις αναρτήσεις που έχουν προηγηθεί, αλλά και κοιτάει μόνο αυτά που θέλει να βρει.
Έτσι, όπως αποκάλυψε, εδώ και τρεις ημέρες ψάχνει μία… κουζίνα! «Εδώ και τρεις μέρες, κοιτάζω κουζίνες. Ό,τι και να μου λέτε, εγώ μόνο κουζίνες βλέπω. Κι άμα μπείτε και δείτε εδώ στο φωτογραφικό μου άλμπουμ να δείτε τι βγάζω, μόνο κουζίνες βγάζω!», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ο λόγος της αναζήτησής της δεν είναι άλλος από την απόφαση να ανακαινίσει την κουζίνα της στην Άνδρο! Δείτε στο βίντεο όσα είπε η παρουσιάστρια: Peoplegreece.com