Η Ελένη Φουρέιρα ξανά στην Eurovision: Οι λεπτομέρειες της εμφάνισή της στη σκηνή

Μπορεί να μην κατάφερε να φέρει την νίκη στην Κύπρο με την περσινή της συμμετοχή, αλλά σίγουρα η Ελένη Φουρέιρα ήταν η νικήτρια της περσινής Eurovision.

H τραγουδίστρια άφησε με το Fuego τις καλύτερες εντυπώσεις, ήρθε 2η και φέτος ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στη σκηνή αφού οι διοργανωτές την έχουν καλέσει στο Τελ Αβίβ για μία ακόμα εμφάνιση.

Την αποκάλυψη για την εμφάνισή αυτή και τις λεπτομέρειες έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day:

«Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στη Eurovision. Στο Τελ Αβίβ στη βραδιά του μεγάλου τελικού οι άνθρωποι έχουν σκεφτεί μία πρωτοποριακή ιδέα. Οι νικητές που ξεχώρισαν τα προηγούμενα χρόνια θα συνεργαστούν επί σκηνής. Θα μου πείτε η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι νικήτρια, αλλά όπως μου είπε ο άνθρωπος που μου έδωσε το ρεπορτάζ μου, την αντιμετωπίζουν ως νικήτρια γιατί κάνει πολύ μεγάλο γκελ στην Ευρώπη και θεωρούν ότι με τη δυναμική της παρουσία ξεχώρισα.

Οι νικητές, λοιπόν, των προηγούμενων ετών θα συνεργαστούν επί σκηνής. Το πιθανότερο ταίρι αυτή τη στιγμή για την Ελένη Φουρέιρα, είναι ο Σουηδός νικητής Mans Zemerlow. Το concept είναι ότι ο ένας θα πει το τραγούδι του άλλου. Η Ελένη Φουρέιρα θα πει το τραγούδι που κέρδισε το 2015 με τον δικό της τρόπο και ο Σουηδός καλλιτέχνης θα πει το Fuego. Θα γίνει σαν σκυταλοδρομία, θα λέει ο ένας το τραγούδι του άλλου και θα μετά θα βγαίνει το επόμενο ντουέτο. Το επικρατέστερο ταίρι της Ελένη είναι εκείνος και η απόφαση έχει ληθφεί εδώ και ένα μήνα και σχεδόν χαμογελαστά το έχει παραδεχτεί και η ίδια ότι θα είναι στον τελικό»!

 

Δείτε περισσότερα στο Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα