Η Ελένη Φουρέιρα βραβεύτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου και εντυπωσίασε με το outfit της

Η Ελένη Φουρέιρα επισκέφτηκε το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου, καθώς βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε τη χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, επέλεξε για την σημαντική αυτή στιγμή ένα διαφορετικό, από όσα μας έχει συνηθίσει, αλλά σταθερά απόλυτα stylish look.  Με σύμμαχο της τον στυλίστα της Μάρκο Ανδριώτη, πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει H&M total βεραμάν μεταξωτό σύνολο, από midi φούστα και ασορτί μπλούζα, το οποίο συνδύασε με λευκές ψηλοτάκουνες shock boots. Eίχε χτενισμένα ίσια τα μακριά μαλλιά της, με απαλό μακιγιάζ σε γήινους τόνους και έδωσε έμφαση στο βλέμμα με έντονες βλεφαρίδες, ενώ το μανικιούρ της ήταν σε λευκό χρώμα – ασορτί με τις μπότες της.

Such an honor to be received and awarded by President @nicosanastasiades in Nicosia. Feeling proud for ‭representing #Cyprus at #eurovision2018 #fuego ??‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Ο Πρόεδρος, θέλοντας να την τιμήσει ανέβασε φωτογραφίες στο Twitter από τη συνάντηση και έγραψε: «Με χαρά υποδέχτηκα στο Προεδρικό Μέγαρο την Ελένη Φουρέιρα, τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου και μέλη της αντιπροσωπείας που εκπροσώπησαν την χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision. Τους ευχαριστούμε, με τη δουλειά και την παρουσία τους έγιναν πολύ καλοί πρεσβευτές της Κύπρου στο εξωτερικό».

 

The honor is all mine! Thank you Mr President @nicosanastasiades Thank you #Cyprus ?? @alexpmusic_ Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε ότι νιώθει περήφανη, που έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο. Επίσης, σημείωσε ότι αγαπά ιδιαίτερα την Κύπρο και γι’ αυτό ήταν μεγάλη τιμή για την ίδια, που εκπροσώπησε τη χώρα στο διαγωνισμό. Αν και της ζητήθηκε, δεν τραγούδησε το τραγούδι λέγοντας πως σέβεται το χώρο.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη ακριβώς μέρα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο gay pride της Κύπρου στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας και έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την σκηνική παρουσία της, όσο και με το outfit της που είχε την υπογραφή των natargeorgiou.

#cypruspride ?️‍?♥️ in @natargeorgiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Φαίνεται λοιπόν πως η πορεία της Ελένης Φουρέιρα είναι συνεχόμενα ανοδική μιας και έχει ξεκινήσει το ταξίδι της διεθνής της καριέρας και αναμένεται να εμφανιστεί σε Ρώμη, Άμστερνταμ, Σουηδία, Βέλγιο και Λονδίνο. Fuego!

Aκολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα