Η Δούκισσα Νομικού ντύθηκε σαν τις μάγισσες του American Horror Story

H Δούκισσα Νομικού περπάτησε στην πλωτή πασαρέλα της L’Oreal πάνω στο Σηκουάνα δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια που είναι η τελευταία brand ambassador του διεθνούς beauty brand όμως έκανε και άλλες εμφανίσεις στο Paris Fashion Week που όχι μόνο δεν απογοήτευσαν, αλλά μας εντυπωσίασαν με τον πιο θετικό τρόπο. Αυτή η total black εμφάνιση που βλέπετε από κάτω με Alexander McQueen και YSL μποτίνια μας έκοψε κυριολεκτικά την ανάσα.


View this post on Instagram

Today’s look ⚡ #pfw #lorealpfw #lorealparisgr

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Στο video το look που μας φέρνει στο μυαλό τις σικάτες μάγισσες του American Horror Story: The Coven είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και αποδεικνύει τη διάθεση της Δούκισσας να τολμήσει κάτι διαφορετικό.

 

 

 

View this post on Instagram

 

Just before the Elie Saab show ⚡ #pfw #eliesaab #lorealpfw #lorealparisgr #ΤοΖω A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Δεν είμαστε σίγουροι ότι η Δούκισσα σκεφτόταν τη Fiona Goode που υποδύθηκε η Jessica Lange στη σειρά και γενικά τις occult αναφορές του show, αλλά όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω gif, με αυτό το look η Δούκισσα θα ήταν ευπρόσδεκτη στο super chic τηλεοπτικό coven. Θέλουμε περισσότερα τέτοια looks από την παρουσιάστρια.

american-horror-story-apocalypse

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα