Η Δούκισσα Νομικού μας αποκάλυψε τη ρουτίνα ομορφιάς της μετά τον ερχομό του γιου της

Η καθημερινότητα μίας μητέρας είναι πολύ γεμάτη και, κατά πάσα πιθανότητα, ένα από τα πρώτα πράγματα που θυσιάζει για να κερδίσει περισσότερο χρόνο, είναι η ρουτίνα της περιποίησής της. Η Δούκισσα Νομικού είναι κι αυτή μία νέα μανούλα, η οποία μας αποκάλυψε πως ακόμα προσαρμόζεται στην νέα της πραγματικότητα. Αυτό που όμως φροντίζει να μην παραλείπει είναι να ξεκλέβει μερικά λεπτά ώστε να περιποιηθεί την επιδερμίδα της και το πετυχαίνει γρήγορα και αποτελεσματικά με τη βοήθεια προϊόντων από την L’Oreal Paris.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, δέκα λεπτά από την ώρα που κοιμάται το μωρό, αρκούν για να φροντίσει το δέρμα της και να νιώσει ανανεωμένη και λαμπερή. Πώς το πετυχαίνει ακριβώς;

Βήμα πρώτο στη ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας είναι φυσικά ο καθαρισμός και η ίδια τον κάνει με τη σειρά Fine Flowers. Αρχικά χρησιμοποιεί το γαλάκτωμα καθαρισμού για να αφαιρέσει το μακιγιάζ από το δέρμα, έπειτα πλένει το πρόσωπό της με το gel καθαρισμού για να απομακρύνει όλους τους ρύπους και τέλος χρησιμοποιεί το toner της ίδιας σειράς. Ποτέ μα ποτέ δεν παραλείπει στη συνέχεια να ενυδατώσει σε βάθος το δέρμα της πριν τελειώσει την καθημερινή της αυτή μίνι ρουτίνα ομορφιάς.

Τις μέρες που έχει λίγο περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της, φροντίζει να κάνει ένα ολοκληρωμένο beauté, ξεκινώντας με τα Smooth Sugar Scrubs για απολέπιση και βαθύ καθαρισμό, ενώ συνεχίζει με τις Pure Clay Masks, ένας συνδυασμός προϊόντων που αφήνει το δέρμα της απαλό, λαμπερό και χωρίς ατέλειες.
Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα