Η Δούκισσα έκανε ακόμα μία εμφάνιση που αποδεικνύει ότι έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Δούκισσα Νομικού πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πριν από καιρό γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, τον παντρεύτηκε πέρυσι το καλοκαίρι και δεν άργησε να μείνει έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Ο μικρός Σάββας ήρθε στον κόσμο λίγο καιρό πριν και από τότε όλες οι εικόνες που μοιράζεται το μοντέλο και παρουσιάστρια δείχνουν το πόσο λάμπει και πόσο ευτυχισμένη είναι. Στο πρόσωπό της φαίνεται πως πλέον είναι πλήρης και φυσικά όλοι σχολιάζουν ακριβώς αυτό.

Αν και τις πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις καθώς είχε αφοσιωθεί στον νέο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας, μετά από λίγο ξεκίνησε και να μοιράζεται πιο συστηματικά φωτογραφίες της στο Instagram αλλά και να δίνει το παρών σε events, στα οποία όπως καταλαβαίνετε τα flash των φωτογράφων αστράφτουν καθώς αυτοί σπεύδουν να την απαθανατίσουν. Λίγο καιρό πριν την είχαμε δει να ποζάρει με ένα πολύ κοντό σορτς, που λίγες θα τολμούσαν να φορέσουν τόσο σύντομα, μετά την εγκυμοσύνη, και σειρά τώρα έχει ακόμα μία πολύ θηλυκή και σέξι εμφάνιση της Δούκισσας που σίγουρα δε θα πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

doukissa

 

Χαμογελαστή και πολύ ευδιάθετη λοιπόν πόζαρε μπροστά στους φωτογράφους με ένα σούπερ μίνι βραδινό, μαύρο φόρεμα το οποίο ήταν διακοσμημένο με χρυσό κέντημα. Το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα παπούτσια ενώ προτίμησε χτενίσει τα μαλλιά της σε χαλαρές μπλούκλες. Η αλήθεια είναι πως με το συγκεκριμένο φόρεμα θα προτιμούσαμε να είχε επιλέξει μία αλογοουρά, μιας και είναι αρκετά glamorous για να συνδυαστεί και με μπούκλες, αλλά το αποτέλεσμα overall μας άρεσε. Από το συγκεκριμένο φόρεμα επίσης φαίνεται πως η Δούκισσα έχει σχεδόν επανέλθει πλήρως στα κιλά που ηταν πριν από την εγκυμοσύνη και πως το μόνο που θυμίζει ότι γέννησε πριν από λίγο καιρό είναι το πρόσωπό της που ακόμα είναι πιο χαμογελαστό και έχει τη γλυκύτητα που έχει κάθε εγκυμονούσα. Συμφωνείτε μαζί μας;

Ακολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα