Η δίαιτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά το Survivor

Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως το Survivor έκανε καλό στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η δίμηνη παραμονή της στο παιχνίδι κατάφερε να κάνει το κοινό να την αγαπήσει, ανέβασε τις «μετοχές» της επαγγελματικά, ενώ η ίδια έχασε και τα 10 κιλάκια που προσπαθούσε καιρό να ξεφορτωθεί.

Η διατροφή (πείνας) που ακολουθούσαν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο δεν είναι φυσικά σε καμία περίπτωση ο σωστός τρόπος για να χάσει κάποιος βάρος, αλλά η Κωνσταντίνα εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση, φροντίζοντας στην επιστροφή της να ακολουθήσει μία δίαιτα συντήρησης. Δείτε παρακάτω το εβδομαδιαίο μενού που την βοήθησε να μην πάρει ξανά τα 10 κιλά που έχασε.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρωινό: Smoothie με μπανάνα και ανανά.
Δεκατιανό: Μια φρυγανιά με μέλι
Μεσημεριανό: Κοτόπουλο, χωρίς την πέτσα με πράσινη σαλάτα και ρύζι.
Απογευματινό: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό
Βραδινό: 200γρ. κατσικίσιο γιαούρτι και κανέλα και 1 κουταλιά ωμά αμύγδαλα.

ΤΡΙΤΗ

Πρωινό: Μούσλι με δημητριακά.
Δεκαπανό: Ξηροί καρποί και μέλι.
Μεσημεριανό: 1/2 φλιτζάνι βρασμένα όσπρια και πράσινη σαλάτα.
Απογευματινό: Μια μπάρα δημητριακών.
Βραδινό: Δυο καλαμάκια κοτόπουλο με αλάδωτη πίτα

ΤΕΤΑΡΤΗ

Πρωινό: Ένα τοστ με τυρί και γαλοπούλα.
Δεκατιανό: Ένα φρούτο.
Μεσημεριανό: Δυο μπιφτέκια με ρύζι και πράσινη σαλάτα.
Απογευματινό: 1 μπολ με αμύγδαλα.
Βραδινό: Φρουτοσαλάτα με μέλι.

ΠΕΜΠΤΗ

Πρωινό:  1 ποτήρι γάλα με 1 φέτα ψωμί με μαρμελάδα.
Δεκατιανό: Ένα φρούτο εποχής
Μεσημεριανό: Ψάρι ψητό με ωμά κολοκυθάκια και ρύζι.
Απογευματινό: Μπανάνα με ακατέργαστη σοκολάτα.
Βραδινό: 1 φλιτζάνι δημητριακά με γάλα και 1 μπανάνα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πρωινό: Δημητριακά ολικής άλεσης.
Δεκατιανό: Ένα φρούτο.
Μεσημεριανό: Μια μπριζόλα με βραστές πατάτες και πράσινη σαλάτα
Απογευματινό: 1 τορτίγια με γουακαμόλε
Βραδινό: 1 παξιμάδι με τριμμένη φέτα, ντομάτα και 1 κουταλάκι ελαιόλαδο

ΣΑΒΒΑΤΟ
Πρωινό: Smoothie με αχλάδι, μπανάνα και πορτοκάλi
Δεκατιανό: Μια μπάρα δημητριακών
Μεσημεριανό: Ψητά λαχανικά με 50γρ. ανθότυρο και ελαιόλαδο και δυο μπιφτέκια.
Απογευματινό: Μήλο με κανέλα και μέλι.
Βραδινό: Σούπα βελουτέ με κολοκύθα, ντομάτα και πατάτα.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Πρωινό: Ένα τοστ με τυρί και γαλοπούλα.
Δεκατιανό: Δυο κριτσίνια ολικής άλεσης.
Μεσημεριανό: Κοτόπουλο σωτέ με κουρκουμά και κρύα σαλάτα.
Απογευματινό: Μια μπάρα δημητριακών
Βραδινό: Γιαούρτι με μέλι και καρύδια.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα