Η Diane Kruger επιδεικνύει τους κοιλιακούς της 4 μήνες μετα τη γέννα
Instagram @dianekruger

Η Diane Kruger γέννησε ένα όμορφο κοριτσάκι το περασμένο φθινόπωρο, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφό της Norman Reedus. Τέσσερις μήνες μετά την γέννα αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της μια φωτογραφία επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς της.

Η Kruger μάλιστα έγραψε στη λεζάντα στο Ιnstagram «Επιδεικνύω τον εαυτό μου; Φυσικά και ναι, επειδή ήταν πολύ δύσκολο. Δεν πίστευα ότι μπορούσα να αποκτήσω τους κοιλιακούς μου ξανά, ιδίως μετα την γέννα και στην ηλικία μου».Eπίσης, η ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει στους followers της σχετικά με τις ασκήσεις γυμναστικής που ακολούθησε με το hastag #andyesIminabikiniworkingoutcauseitshothereandwhynot .

Η Kruger έχει ζητήσει από τους θαυμαστές της και τους paparazzi να σεβαστούν το αίτημά της να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κόρη της λέγοντας «Ενώ κατανοούμε ότι πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να δουν φωτογραφία της κόρης μας, εμείς ως γονείς δεν θέλουμε τίποτα άλλο από το να της επιτρέψουμε να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές και ιδιωτικό περιβάλλον».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα